Ewelka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie optymalnym wyjściem jest i wanna i kabina prysznicowa :) Ja jestem przed remontem łazienki i znalazłam to
http://megalazienki.pl/producent/id/25 . Jest duży wybór i wyglądają naprawdę nowocześnie :) No i najważniejsze- może jednocześnie korzystać więcej niż jedna osoba .
ostatnio edytowany śro, 15 kwietnia 2015 o godz. 20:33
|
| |
SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jakoś sobi nie wyobrażam korzystania z łazienki w kilka osób, może jeszcze umycie zębów jakoś bym przełknęła, ale inne poranne i wieczorne ablucje zdecydowanie wolę robić w samotności.
|
| |
Wojjtkas
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja też nie wiem jak można korzystać z łazienki w kilka osób, ale skoro już trzeba to myślę, że warto chociaż toaletę zrobić osobno. Przydałyby się także dwie umywalki i jakaś duża szafka na kosmetyki z osobnymi półkami dla różnych osób. Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest też wstawienie kabiny prysznicowej zamiast wanny.
|
| |
joanna70007
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 22 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Podwójna umywalka i osobne szafeczki z lustrem wydają się być naprawdę dobrym i praktycznym rozwiązaniem. Jedno urządzone w damskim stylu, drugie w męskim. Każdy ma swoją przestrzeń z której korzysta, kiedy potrzebuje bez powstawania niekoniecznych spięć.
|
| |
barzej66
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dzielona łazienka i podwójna umywalka to podstawa. Jeśli tych ludzi jest dużo to zainteresuj sie wszelkimi systemami umożliwiającymi oszczędzanie wody i ciepła. No i podstawa to dobrze dogadywać się z domownikami i może ustalać jakieś kolejności?? :)
|
| |
beruej
- Skąd?: Władysławowo
- Pierwszy post: 22 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przede wszystkim, żeby zaprojektować łazienkę dla kilku osób potrzeba jest dość spora przestrzeń. Jeśli mówimy o osobnych umywalkach to może warto pomyśleć też o prysznicu i wannie, żeby w jednym czasie dwie osoby mogły się wykąpać przed pracą. Tutaj pozostałaby tylko walka, jeśli obydwoje chcieliby np. wziąć prysznic.
|
| |
MicEk
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 11 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli jest w domu kilka osób to może warto pomyśleć o 2 łazienkach? Przede wszystkim musi sie znaleźć miejsce na swobodne trzymanie kosmetyków dla każej z osób :)
|
| |
malinski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 26 maja 2015 o godz. 03:41
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
DanielW
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 28 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dwie umywalki to faktycznie praktyczne rozwiązanie.
A co sądzicie o PRZESZKLONEJ łazience?

oraz
 Powiem szczerze że pierwszy raz spotkałem się z takim rozwiązaniem i sam nie wiem co o tym sądzić. Jak Wy to widzicie? Aha, zdjęcia znalazłem na stronie http://28form.pl/
|
| |