green
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 12 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie idealny gabinet to taki, w którym są duże okna - wiadomo, że lepiej pracuje się przy świetle dziennym. Do tego jasne, nierozpraszający kolory i miękkie fotele
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
maximum
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fototapeta to jak dla mnie dość ryzykowny pomysł do gabinetu - chyba, że jest naprawdę bardzo stylowa i elegancka
|
| |
koloryt
- Skąd?: Częstochowa
- Pierwszy post: 15 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A może by tak coś na ściany z efektem 3D ?
Polecamy: - beton architektoniczny;
- panele mineralne;
- panele 3d;
- oraz niezmiernie efektowne płyty MDF 3D.

Służymy pomocą. Znajdziesz nas na www.plytybudowlane.pl zakładka "DEKORACYJNE" Nasi konsultanci chętnie pomogą. Zadzwoń 784 761 880
|
| |
Naturyla
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Gabinet musi dużo mówić o użytkowniku. Nie powinien być psrtokaty, bo pracująca w nim osoba powinna wzbudzać zaufanie. Może być urządzony nowoczesnie, ale z gustem. Fototapety czy bajeranckie dodatki - jakoś mi nie pasują do gabinetu, może tam, gdzie stawia się na kreatywność awangardowy wystrój będzie wskazany.
bietka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mi też niezbyt pasuje pomysł fototapety do gabinetu. Ewentualnie postawiłabym na jakiś delikatny akcent kolorystyczny, na przykład miętowy. Do takiego wnętrza, w którym wszystko musi być dopięte na ostatni guzik, warto wybrać farbę dobrej jakości. Może "Szmaragdowa Toń" Magnatu? Można skorzystać z Kreatora Wnętrz, żeby sprawdzić, jak pasuje do reszty.
|
| |
bietka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Proszę o usunięcie, niechcący dodałam podwójnie
ostatnio edytowany pią, 31 stycznia 2014 o godz. 15:36
|
| |
maximum
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Naturyla napisał(a):
Gabinet musi dużo mówić o użytkowniku. Nie powinien być psrtokaty, bo pracująca w nim osoba powinna wzbudzać zaufanie. Może być urządzony nowoczesnie, ale z gustem. Fototapety czy bajeranckie dodatki - jakoś mi nie pasują do gabinetu, może tam, gdzie stawia się na kreatywność awangardowy wystrój będzie wskazany.
Też bym postawiła na prostotę i elegancję - w końcu każda firma chce wypaść profesjonalnie
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Propozycja dekoracjii osłony okna. Zastosowanie rolet dzień i noc pozwala no osiagnięcie dość ciekawego efektu ,a zarazem takie rolety są bardzo praktyczne.
|
| |