Forum budowlane - Ciekawa opcja na wakacje

powrót
  1. 1
  2. 2
Autor Wiadomość
Maciej Maciej
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 2 marca 2014

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: pon, 24 października 2016 o godz. 07:16
  • Temat postu: Ciekawa opcja na wakacje

Jaką opcję na wakację moglibyście mi szczególnie polecić, jakie miejsce?

Aleks28 Aleks28
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 25 kwietnia 2014

• Wysłany: wto, 25 października 2016 o godz. 14:32
  • Temat postu: Odp: Ciekawa opcja na wakacje

Pięknych zakątków w których można spędzić wakacje w interesujący sposób, tak na dobrą sprawę nie brakuje.

Gdybym sam miał wybrać jakąś ciekawą opcję, najpewniej byłaby to propozycja od http://www.globtourist.com/czartery-jachtow-australia.html .

Czarter jachtu w tak wyjątkowym miejscu jak Australia bez wątpienia byłby niesamowitym przeżyciem, zwłaszcza że Antypody są niezwykłym miejscem, obfitującym w ciekawą florę i faunę. Co więcej mamy do dyspozycji komfortową jednostkę pływającą, na której możemy zażyć luksusu. 

Kwachu Kwachu
  • Skąd?: Chodzież
  • Pierwszy post: 2 listopada 2016

• Wysłany: śro, 2 listopada 2016 o godz. 13:10

Obecnie wystarczy śledić fly for free i pomysły same przychodzą do głowy na wyjazd na wakacje ;)

hagrid hagrid
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 14 listopada 2014

• Wysłany: pią, 8 grudnia 2017 o godz. 10:04

W sumie racja. Strona jest fajna, można na niej znaleźć wiele niedrogich lotów. Co udało nam się wiele razy ( ostatnio wybraliśmy się na Azory za jakieś 300 zł ).

Jednak latem kiedy pogoda jest ładna wolimy spędzać wakacje w Polsce. Na południu Europy jest zbyt gorąco i nie da się tam przyjemnie wypoczywać. W Polsce pogoda jest natomiast idealna.

Proponuję zajrzeć sobie na tę stronkę:

https://www.blueapart.pl/

Jest na niej możliwosć zarezerwowania sobie apartamentu w jednej z nadmorskich miejscowości w Polsce. W o wiele korzystniejszej cenie niż wynajem pookju w hotelu. 

yamaszka yamaszka
  • Skąd?: Trzebinia
  • Pierwszy post: 14 lipca 2015

• Wysłany: wto, 27 lutego 2018 o godz. 22:38

To zależy co lubisz robić na wakacjach. Jeżeli zwiedzać, to mogę Ci polecić Góry Sowie i podziemne miasto hitlerowskie. Ostatnio tam byłam i muszę powiedzieć, że robi to wrażenie. Natomiast jeżeli lubisz się wylegiwać i nic nie robić, to może pomyślisz o Węgrzech? Na przykład Balaton albo Hajduszo Boszlo?

Sylvia63 Sylvia63
  • Skąd?: Elbląg
  • Pierwszy post: 24 stycznia 2017

• Wysłany: nie, 3 czerwca 2018 o godz. 14:58

Fajną opcją są na pewno Bałkany. I nie chodzi mi o bardzo komercyjną Chorwację ale np.  Albanię, Macedonię albo Czarnogórę. Ja Bałkany zwiedzałam z Wytwórnią Wypraw z Warszawy. Maja bardzo fajnie rozplanowane wycieczki w ten region. To wycieczki objazdowe, więc dużo się zobaczy, pozna i dozna ;) 

dajmos dajmos
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 13 grudnia 2017

• Wysłany: pią, 8 czerwca 2018 o godz. 07:06

Może Beskidy? Dużo ładnych górskich tras.

Karrosa Karrosa
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 5 września 2015

• Wysłany: pią, 22 czerwca 2018 o godz. 17:01

My z rodzinką wychodzimy z  założenia, że Polska jest naprawdę piękna i aż szkoda byłoby jej nie zwiedzać :) Dlatego od kilku lat jeździmy na wakacje nad polskie morze i zwiedzamy różne miejscowości. W tym roku udało mi się znaleźć na https://nadmorze.pl/gdansk/noclegi ofertę noclegu w świetnym hotelu i to w naprawdę niskiej cenie! Po prostu nie moglśmy nie skorzystać z tej oferty i już w sierpniu wybieramy się tam na wakacje ;D 

Gustav2 Gustav2
  • Skąd?: Dobczyce
  • Pierwszy post: 11 lipca 2018

• Wysłany: czw, 11 października 2018 o godz. 23:21

To wszystko zależy od tego czy interesuje cię Polska czy inne kraje? i jaki chcesz na to przeznaczyć fundusz? Ja osobiście jestem zakochany w Hiszpanii, szczególnie w tych mniej turystycznych miastach jak Malaga, Walencja czy Toledo.

ostatnio edytowany czw, 11 października 2018 o godz. 23:22

jagna733 jagna733
  • Skąd?: Koszalin
  • Pierwszy post: 13 grudnia 2017

• Wysłany: śro, 26 czerwca 2019 o godz. 18:24

Na wakacje to ja polecam wam wyjazd w góry do Bukowiny Tatrzańskiej, konkretnie pensjonat http://willamajerczyk.com/bukowina-tatrzanska-noclegi-z-wyzywieniem w którym zawsze się zatrzymuję. Jest blisko do tras tusystycznych, mają dobre ceny i pieknie widoki z pokojów. Dodatkowo można tam smacznie zjeść, ja bardzo sobie chwalę to miejsce.

1. 1
  2. 2