Maciej
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jaką opcję na wakację moglibyście mi szczególnie polecić, jakie miejsce?
|
| |
Aleks28
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Pięknych zakątków w których można spędzić wakacje w interesujący sposób, tak na dobrą sprawę nie brakuje.
Gdybym sam miał wybrać jakąś ciekawą opcję, najpewniej byłaby to propozycja od http://www.globtourist.com/czartery-jachtow-australia.html .
Czarter jachtu w tak wyjątkowym miejscu jak Australia bez wątpienia byłby niesamowitym przeżyciem, zwłaszcza że Antypody są niezwykłym miejscem, obfitującym w ciekawą florę i faunę. Co więcej mamy do dyspozycji komfortową jednostkę pływającą, na której możemy zażyć luksusu.
|
| |
Kwachu
- Skąd?: Chodzież
- Pierwszy post: 2 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Obecnie wystarczy śledić fly for free i pomysły same przychodzą do głowy na wyjazd na wakacje ;)
|
| |
hagrid
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sumie racja. Strona jest fajna, można na niej znaleźć wiele niedrogich lotów. Co udało nam się wiele razy ( ostatnio wybraliśmy się na Azory za jakieś 300 zł ).
Jednak latem kiedy pogoda jest ładna wolimy spędzać wakacje w Polsce. Na południu Europy jest zbyt gorąco i nie da się tam przyjemnie wypoczywać. W Polsce pogoda jest natomiast idealna.
Proponuję zajrzeć sobie na tę stronkę:
https://www.blueapart.pl/
Jest na niej możliwosć zarezerwowania sobie apartamentu w jednej z nadmorskich miejscowości w Polsce. W o wiele korzystniejszej cenie niż wynajem pookju w hotelu.
|
| |
yamaszka
- Skąd?: Trzebinia
- Pierwszy post: 14 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To zależy co lubisz robić na wakacjach. Jeżeli zwiedzać, to mogę Ci polecić Góry Sowie i podziemne miasto hitlerowskie. Ostatnio tam byłam i muszę powiedzieć, że robi to wrażenie. Natomiast jeżeli lubisz się wylegiwać i nic nie robić, to może pomyślisz o Węgrzech? Na przykład Balaton albo Hajduszo Boszlo?
|
| |
Sylvia63
- Skąd?: Elbląg
- Pierwszy post: 24 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fajną opcją są na pewno Bałkany. I nie chodzi mi o bardzo komercyjną Chorwację ale np. Albanię, Macedonię albo Czarnogórę. Ja Bałkany zwiedzałam z Wytwórnią Wypraw z Warszawy. Maja bardzo fajnie rozplanowane wycieczki w ten region. To wycieczki objazdowe, więc dużo się zobaczy, pozna i dozna ;)
|
| |
dajmos
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 13 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może Beskidy? Dużo ładnych górskich tras.
|
| |
Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My z rodzinką wychodzimy z założenia, że Polska jest naprawdę piękna i aż szkoda byłoby jej nie zwiedzać :) Dlatego od kilku lat jeździmy na wakacje nad polskie morze i zwiedzamy różne miejscowości. W tym roku udało mi się znaleźć na https://nadmorze.pl/gdansk/noclegi ofertę noclegu w świetnym hotelu i to w naprawdę niskiej cenie! Po prostu nie moglśmy nie skorzystać z tej oferty i już w sierpniu wybieramy się tam na wakacje ;D
|
| |
Gustav2
- Skąd?: Dobczyce
- Pierwszy post: 11 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
To wszystko zależy od tego czy interesuje cię Polska czy inne kraje? i jaki chcesz na to przeznaczyć fundusz? Ja osobiście jestem zakochany w Hiszpanii, szczególnie w tych mniej turystycznych miastach jak Malaga, Walencja czy Toledo.
ostatnio edytowany czw, 11 października 2018 o godz. 23:22
|
| |
jagna733
- Skąd?: Koszalin
- Pierwszy post: 13 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na wakacje to ja polecam wam wyjazd w góry do Bukowiny Tatrzańskiej, konkretnie pensjonat http://willamajerczyk.com/bukowina-tatrzanska-noclegi-z-wyzywieniem w którym zawsze się zatrzymuję. Jest blisko do tras tusystycznych, mają dobre ceny i pieknie widoki z pokojów. Dodatkowo można tam smacznie zjeść, ja bardzo sobie chwalę to miejsce.
|
| |