bazyll
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ale to ze wszystkim czy z braasem czy z innymi firmami, podrobow jest duzo.. i niestety tez się sprzedaja
|
| |
adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
czy z innymi to nie wiem. ciągłą promocję widzę w braasie inne firmy aż tak na to nie cisną, bo widocznie nie mają potrzeby. spójrz na creatona
|
| |
mickow69
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja zawsze trafiam na promocje Creatone, co pare miesiecy jak dokupuje czy to do wiaty samochodowej, czy grilla ogrodowego, czy komorki na narzedzia :)
|
| |
kotwaclaw
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 25 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ehe, komórka na narzędzia kryta dachówką ceramiczną. Szacun, pokaż zdjęcie tego cuda :P
Ja waszego Braasa nie kupiłem, bo zbyt dużo szumu wokół tej firmy w internecie. Trolle nie próżnuję i piszą o tej firmie niestworzone historie :) Wziąłem więc dachówkę Koramic, która ma znacznie lepszą opinę u wykonawców, a w internecie o niej względnie cicho (ciekawe czemu)...
|
| |
adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
pytanie jakie tam ma wykonawca pramie za sprzedaż i polecanie danej dachówki :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sumie to możesz mieć rację, bo np. w skadach są osoby które pracują dla firmy, teoretynie dordzają we wszystkich firmach, ale np. mają koszuli danej firmy.
|
| |
bazyll
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
wlasnie wykonawca ma chwalic creaton to go chwali ma chwalic brasa fto go chwali
|
| |
artur45tt
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
wydawało mi się, że Creaton ma dobrą ofertę i dobry produkt, jest bardzo wiele pozytywnych opinii, które można wyczytać, usłyszeć :) także chciałbym abyście coś więcej powiedzieli :)
|
| |
persi52
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja jestem za creatonem, wspaniala firma z dlugoletnim doswiadczeniem i produktami wysokiej jakosci :)
|
| |
bazyll
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
podobnie do braasa taka sama solidna firma
|
| |