weri
- Skąd?: Gliwice
- Pierwszy post: 1 maja 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jakie firmy polecacie ,a moze pkażecie swoje drzwi wejsciowe,ja właśnie stoje przed wyborem ,róznice w cenie są znaczne ,oczywiscie kusza te tanie ale czy można kupić dobre tanie drzwi 
|
| |
beti i michał
- Skąd?: Przeworno
- Pierwszy post: 20 stycznia 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja się podpinam też bym drzwi pooglądał ( jak ktoś może tu fotki wstawić ) bo te na obrazkach z ofert odbiegają czasem znacznie od realnych ...
|
| |
mawitt
- Skąd?: Kielce
- Pierwszy post: 25 października 2009
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
proszę bardzo, montowane tydzień temu, GERDA WX 20 wzór londyn, okucia platynowe,kolor orzech, cena 2250

i od środka

|
| |
kjk2106
- Skąd?: Czarnów
- Pierwszy post: 30 września 2009
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardzo ładne i wyglądają na solidne :)
|
| |
romek
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 8 maja 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Faktycznie ładne. A jak u nich z ochrona przed włamaniem?
|
| |
weri
- Skąd?: Gliwice
- Pierwszy post: 1 maja 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Do domku to super ochrona drzwi przed włamaniem nie jest chyba az tak istotna,no chyba ze sie ma wszedzie rolety antywłam,i calą reszte super zabezpieczoną 
my mamy nieco inna formę zabezpieczenia - 2 konkretne psy 
|
| |
artur
- Skąd?: Stare Żukowice
- Pierwszy post: 8 maja 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
tylko gerodowskie polecam sa naprawde dobre a co do ceny to watpie zeby sie oplacalo kupic tansze chodzi o bespieczestwo
|
| |
mawitt
- Skąd?: Kielce
- Pierwszy post: 25 października 2009
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
te drzwi, które są na zdjeciach, są jakby w jednej półki wyżej od tych które polecają do domków jenorodzinnych. specjalnie napisałam ich symbol WX20, żebyście mogli sobie poczytać jeśli chodzi o zabezpieczenia antywlamaniowe. Jesli chodzi o psy to również planuje ale jednego na jesieni, muszę jeszcze zrobić ogrodzenie.
|
| |
baribal
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 sierpnia 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Do oglądania polecam www.e-porta.com.pl
Chętnie bym obejrzał strony innych producentów. Można wszystko w domu na spokojnie policzyć, a później dopiero do salonu potwierdzić stan zamówienia i dalej.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wg mnie najlepiej sparwdzają się dzrwi zewnętrzne antywłamaniowe,takie z podwójnym zamkiem. Co prawda cenowo prezentują sie wysoko bo powyzej 2 tyś zł,ale przecież chodzi głównie o nasze bezpieczeństwo.
Pozdrawiam
www.Rekuperatory24.pl
|
| |