|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W przypadku uprawy ziół oraz warzyw to zdecydowanie polecam postawić na dobrą szkalrnię ogrodową, to po prostu sprawdzone rozwiązanie. Może nieco droższe, ale mamy pewność co do naszych przyszłych zbiorów.
|
| |
Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 19 marca 2019 o godz. 09:31
|
| |
Martinka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 marca 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Właśnie poszukiwałam informacji na ten temat. Świetnie, że tyle tutaj porad.
|
| |
kukułeczka
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 18 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Plusem posiadania takiej szklarni jest na pewno możliwość uprawy własnych warzyw. Wczesną wiosną to nowalijki, które są bezpieczne dla zdrowia z własnej uprawy a latem pomidory, które są smaczne. Np. na https://sklep.arlenteam.pl/ można poczytać o takich szklarniach i tym jakie zastoswanie wybrać do swojego ogrodu.
|
| |
Maggi
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 22 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Foliak wyjdzie taniej, ale szklarnia na pewno wygląda lepiej i daje więcej możliwośći. Zajrzyj sobie na stronę https://www.futuregardens.pl/ , to sprawdzony sklep ogrodniczy, gdzie kupisz ładna, dobrze wykonaną szklarnię, a także inne akcesoria do ogrodu, nardzędzia ogrodniczne, a także, rzecz jasna sadzonki, nasiona, nawozy itd. To mój sprawdzony sklep, kupowałam tam wiele razy, zawsze jestem zadowolona z zakupów. Stronkę mają bardzo fajną, przejrzystą, wszystko jest fajnie opisane, łatwo znaleźć na stronie to czego się szuka, bo jest wszystko logicznie ułożone i posegregowane. Do tego dobrej jakości zdjęcia, które przedstawiają faktyczny wygląd roślin i akcesoriów.
|
| |
sanna
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie szklarnia. Folię przy takiej pogodzie zaraz coś zepsuje.
|
| |