Jankel23
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wolałem skorzystać z usług lokalnej tarnowskiej betoniarni www.bankorbet.pl i zrobić dobrą zalewkę betonową.
ostatnio edytowany śro, 12 listopada 2014 o godz. 10:57
|
| |
rikardo22
- Skąd?: Jasło
- Pierwszy post: 5 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja planuje wylewać monolitycznie i to chyba dobra opcja
|
| |
polskisen
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A czy możecie polecić ekipę, która oferuje wylewki z mixokretem? Potrzebujemy kogoś kto zrobi to szybko i w miarę tanio.
|
| |
rastaman
- Skąd?: Białogard
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
producent betonu contractor http://www.contractor.com.pl/ ma duzy wybor roznych typow betonu. Ja generalnie bym nie kombinowal, postawil na jakis sprawdzony
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla bezpieczeństwa budynku oraz ograniczenia strat ciepła, należy stosować prawidłową izolację termiczną fundamentów. Knauf Therm przygotował takie rozwiązanie, które zamieszczam poniżej.

|
| |
Balbinka
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 1 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witaj, chyba najlepsze są bloczki betonowe. Nie wiem czy sa tańsze ale chyba trwalsze i lepsze jakościowo. Dłużej wytrzymają na dach i dadzą lepszy efekt.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Fundamenty dopiera się w zależności od środowiska w jakim stawia się dom i zależy też od tego jak duży będzie dom. Od początku fundamenty układało się z kamieni. Ale najlepszą metodą i najbardziej znaną jest wylewanie zbrojeń. Najtańsza jest tradycyjna forma.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zamieszczam rozwiązanie izolacji fudamentów dla budynków podpiwniczonych, które przygotowali specjaliści Knauf Therm.
|
| |
aska84
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
nadi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli chodzi o beton, według mnie na uwagę zasługuje firma Cemex - http://www.betonnadom.pl/o-firmie/cemex-polska w końcu to betoniarnia, która ma ponad 100 lat doświadczenia. Wybory betonowe tej firmy odznaczają się bardzo dobrą jakością, produkowane są ze składników wysokiej klasy, posiadają certyfikaty. W ofercie można znaleźć pełną gamę betonów dla różnych zastosowań, zaprawy murarskie i betony specjalistyczne.
|
| |