muchadzadin
- Skąd?: Raszówka
- Pierwszy post: 12 maja 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam mam pytanie chodzi o GAZ przez moją działkę przebiega rura z gazem tylko i wyłącznie do mojego budynku, wszystko było zakładane tylko i wyłącznie dla moich potrzeb. A nie dawno sąsiad który wybudował się obok mojego domu chciał by się podłączyc właśnie do tej rury z gazem która przebiega przez moją działkę. Sąsiad nie chce podłączać się pod główną rurę bo jest za daleko i to dla niego za duże koszta. Więc gdy by się podłączył pod moją rurę to czy ja przypadkiem nie miał bym wystarczającego ciśnienia Gazu który by dalej płynął do mojego budynku???
|
| |
nerkv
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 6 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciśnienie powinno być wystarczające. Najlepiej będzie jak jakiś fachowiec sprawdzi to na miejscu, bo tak na oko ciężko powiedzieć. Jakiego Twój sąsiad ma dostawcę gazu? Jeśli chcecie taniego i dobrego, to polecam http://www.cryogas.pl. Korzystam z ich usług ok roku i mam dużo niższe rachunki.
ostatnio edytowany pią, 3 lipca 2015 o godz. 15:59
|
| |
bazyll
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
nie kazda dzialka ma dostep do gazu ziemnego. przykladowo u mojego ojca - wiec wydzierzawil od amerigas zbiornik i jego 110 mkw jest na spokojnie ogrzane. A jak doprowadzą ziemny to bedzie mógł się przyłączyć
|
| |
martyna82
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 7 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |