|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W kwestii ogrodzeń i nie tylko, warto zerknąć równeiż na nasza stronę Metaloteka zamiast ograniczać się tylko do jednego miasta, wtedy znacznie zawężasz sobie pole manewru, zapraszamy :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że najpierw powinieneś sprawdzić propozycje dostępne np. w ofercie producentów, dzięki czemu masz większą pewność odnośnie jakości materiałów ich ceny, wykonania i zabezpieczeń. Później dopiero można szukac ofert w sklepach. Jeżeli szukasz ogrodzeń do wykonania z elementów betonowych jak np. rozwiązania Gardeo nie wymagajace zalewania czy dozbrajania to zajrzyj na stronę pozbruk.pl
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że najpierw powinieneś sprawdzić propozycje dostępne np. w ofercie producentów, dzięki czemu masz większą pewność odnośnie jakości materiałów ich ceny, wykonania i zabezpieczeń. Później dopiero można szukac ofert w sklepach. Jeżeli szukasz ogrodzeń do wykonania z elementów betonowych jak np. rozwiązania Gardeo nie wymagajace zalewania czy dozbrajania to zajrzyj na stronę pozbruk.pl
|
| |
fredi_69
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 20 września 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja u Siebie zrobiłem żywopłot - wszystkie rośliny do ogrodu i żywopłotu zakupiłem tutaj https://www.zgarden.pl/
|
| |
krysinski
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 lipca 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Polecam skontaktować się z jednym z dystrybutorów Betafence: https://www.ogradzamy.pl/dystrybutorzy/
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiesz co myślę, że możesz sprawdzić propozycje ogrodzeń od Pozbruk jeżeli oczywiście szukasz czegoś innego niż siatka, modułowe, bądź ogrodzenie drewniane. Ciekawe porpozycje znajdziesz na stronie Pozbruk m.in w zakresie elementów Gardeo bądź Słupek L
|
| |
kam.swo
- Skąd?: Sopot
- Pierwszy post: 25 stycznia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Weno37 napisał(a):
Myślę, że najpierw powinieneś sprawdzić propozycje dostępne np. w ofercie producentów
Racja, plus nawet jeśll nie będziesz miał pewności co do konkretnego modelu, to zawsze możesz skorzystać z możliwości doradztwa technicznego, jak w przypadku Baukrane. Pomoże to w utracie kasy i ewentualnych nerwów, sam korzystałem (dodatkowo transportują zamówienie na całą Polskę). Zdawało się wam korzystać ze wsparcia tego typu, czy wolicie wszystko robić po swojemu?
ostatnio edytowany pon, 10 lutego 2020 o godz. 14:43
|
| |