Forum budowlane - Gdzie kupić ogrodzenie w Katowicach

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Autor Wiadomość
Metaloteka.com Metaloteka.com
  • Skąd?: Opole
  • Pierwszy post: 10 stycznia 2018

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: śro, 10 stycznia 2018 o godz. 08:24
  • Temat postu: Odp: Gdzie kupić ogrodzenie w Katowicach

W kwestii ogrodzeń i nie tylko, warto zerknąć równeiż na nasza stronę Metaloteka zamiast ograniczać się tylko do jednego miasta, wtedy znacznie zawężasz sobie pole manewru, zapraszamy :)

Weno37 Weno37
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 września 2014

• Wysłany: czw, 31 maja 2018 o godz. 21:00

Myślę, że najpierw powinieneś sprawdzić propozycje dostępne np. w ofercie producentów, dzięki czemu masz większą pewność odnośnie jakości materiałów ich ceny, wykonania i zabezpieczeń. Później dopiero można szukac ofert w sklepach. Jeżeli szukasz ogrodzeń do wykonania z elementów betonowych jak np. rozwiązania Gardeo nie wymagajace zalewania czy dozbrajania to zajrzyj na stronę pozbruk.pl

Weno37 Weno37
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 września 2014

• Wysłany: czw, 31 maja 2018 o godz. 21:10

Myślę, że najpierw powinieneś sprawdzić propozycje dostępne np. w ofercie producentów, dzięki czemu masz większą pewność odnośnie jakości materiałów ich ceny, wykonania i zabezpieczeń. Później dopiero można szukac ofert w sklepach. Jeżeli szukasz ogrodzeń do wykonania z elementów betonowych jak np. rozwiązania Gardeo nie wymagajace zalewania czy dozbrajania to zajrzyj na stronę pozbruk.pl

fredi_69 fredi_69
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 20 września 2018

• Wysłany: czw, 20 września 2018 o godz. 14:10

Ja u Siebie zrobiłem żywopłot - wszystkie rośliny do ogrodu i żywopłotu zakupiłem tutaj https://www.zgarden.pl/

krysinski krysinski
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 14 lipca 2016

• Wysłany: śro, 26 września 2018 o godz. 08:33

Polecam skontaktować się z jednym z dystrybutorów Betafence: https://www.ogradzamy.pl/dystrybutorzy/

Koro575 Koro575
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 10 czerwca 2014

• Wysłany: nie, 30 września 2018 o godz. 19:26

Wiesz co myślę, że możesz sprawdzić propozycje ogrodzeń od Pozbruk jeżeli oczywiście szukasz czegoś innego niż siatka, modułowe, bądź ogrodzenie drewniane.  Ciekawe porpozycje znajdziesz na stronie Pozbruk m.in w zakresie elementów Gardeo bądź Słupek L 

kam.swo kam.swo
  • Skąd?: Sopot
  • Pierwszy post: 25 stycznia 2019

• Wysłany: pon, 10 lutego 2020 o godz. 14:41

Weno37 napisał(a):

Myślę, że najpierw powinieneś sprawdzić propozycje dostępne np. w ofercie producentów

Racja, plus nawet jeśll nie będziesz miał pewności co do konkretnego modelu, to zawsze możesz skorzystać z możliwości doradztwa technicznego, jak w przypadku Baukrane. Pomoże to w utracie kasy i ewentualnych nerwów, sam korzystałem Cool  (dodatkowo transportują zamówienie na całą Polskę). Zdawało się wam korzystać ze wsparcia tego typu, czy wolicie wszystko robić po swojemu?

ostatnio edytowany pon, 10 lutego 2020 o godz. 14:43

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4