Forum budowlane - Gdzie przenocować w Warszawie?

powrót
Autor Wiadomość
elvis elvis
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 września 2012

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: wto, 11 lutego 2014 o godz. 15:38
  • Temat postu: Gdzie przenocować w Warszawie?

Jedziemy wkrótce do Warszawy w celu znalezienia jakiegoś mieszkania na zakup. Mamy kilka wytypowanych ofert... Jak myślicie, gdzie można w stolicy tanio przenocować? Nie musi być ścisłe centrum...

piter44 piter44
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 11 lutego 2014

• Wysłany: wto, 11 lutego 2014 o godz. 18:23
  • Temat postu: Odp: Gdzie przenocować w Warszawie?

A sprawdzałeś sobie ten obiekt położony na Mokotowie: http://www.hotelaramis.pl/

Hotel Aramis położony jest przy ulicy Mangalia 3B - jest to prostopadła ulica do Jana III Sobieskiego. Ceny są w zasięgu większości z nas. Można sobie także wykupić dodatkowe posiłki: śniadanie, obiad, kolacje. W części pokojów masz dostęp do internetu. Musz to zaznaczyć w recepcji... Obiekt posiada ponad 200 pokoi - myślę, że z pewnością sobie coś tam znajdziesz.

Vajolet Vajolet
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 22 grudnia 2016

• Wysłany: pon, 9 stycznia 2017 o godz. 09:55

A na obiad warto wybrać się do http://www.restauracjavillafoksal.pl/, to chyba najlepsza restauracja w Warszawie 

green green
  • Skąd?: Gdańsk
  • Pierwszy post: 12 marca 2013

• Wysłany: czw, 23 marca 2017 o godz. 16:54

Proponuje apartament Sun&Snow przy rezerwacji online dostaniesz trzy procentowy rabat. Oddalany od centrum jest apartament Szczęśliwice. Są też apartamenty zlokalizowane bardzo blisko Starego Miasta. 

Towez Towez
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 1 grudnia 2017

• Wysłany: wto, 10 kwietnia 2018 o godz. 13:28

Co do obiadu to zdecydowanie mogę polecić jeszcze restaurację Szkutnia. Jak ktoś lubi włoską kuchnię to jak najbardziej warto się tam wybrać, bo jedzenie jest przepyszne.

jjusti18 jjusti18
  • Pierwszy post: 27 marca 2017

• Wysłany: czw, 14 czerwca 2018 o godz. 19:05

Moim zdaniem powinnaś rozglądnąć się dobrze na internecie. Przecież masz tam masę ofert i każda z nich ma swoją cenę, zdjęcia poszególnych miejsc. Ja jedynie od siebie mogę Ci polecić restaurację, gdzie możesz zjeść coś dobrego oraz napić się oryginalnego szampana czy wina - Bubbles Bar. Znajduje się to miejsce w bardzo dobrej lokalizacji, także możesz blizej poznać się z ich ofertą na stronie.

elabarbara elabarbara
  • Pierwszy post: 17 marca 2017

• Wysłany: śro, 18 lipca 2018 o godz. 08:06

W Warszawie polecam zajrzeć do restauracji Akademia. Najlepsze miejsce w stolicy, gdzie można zjeść wykwintne jedzenie w dobrej cenie. Ponadto polecam organizację tam jakiejkolwiek imprezy, czy to rodzinnej, czy firmowej. Wszystko uda się na najwyższym poziomie. W weekendy oferują świetne menu, które sprawi, że na pewno tam wrócicie.

mpire mpire
  • Skąd?: Szczecin
  • Pierwszy post: 29 kwietnia 2018

• Wysłany: śro, 13 lutego 2019 o godz. 17:49

Hotel http://hotellord.pl/ w  Warszawei oferuje piękne pokoje do wynajęcia. Do centrum jest tylko 7 minut drogi z niego a leży blisko lotniska Chopina. Mnie urzekła w nim obsługa klienta oraz bardzo dobre jeedzenie. Polecam sprawdzić, naprawdę warto!

michał123 michał123
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 sierpnia 2019

• Wysłany: sob, 8 lutego 2020 o godz. 18:58

Niedawno będąc w Warszawie korzsytałem z fajnych hosteli, które są w całkiem niezłej cenie. Podbnie w Krakowie - ceny są stosunkowo wysokie jeśli chodzi o inne miasta. Jeśli chodzi o tani nocleg w Rzeszowie to osobiście polecam http://www.hoteliskra.pl/ Ceny bardzo korzystne, dobry standard, centrum miasta.