elvis
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jedziemy wkrótce do Warszawy w celu znalezienia jakiegoś mieszkania na zakup. Mamy kilka wytypowanych ofert... Jak myślicie, gdzie można w stolicy tanio przenocować? Nie musi być ścisłe centrum...
|
| |
piter44
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A sprawdzałeś sobie ten obiekt położony na Mokotowie: http://www.hotelaramis.pl/
Hotel Aramis położony jest przy ulicy Mangalia 3B - jest to prostopadła ulica do Jana III Sobieskiego. Ceny są w zasięgu większości z nas. Można sobie także wykupić dodatkowe posiłki: śniadanie, obiad, kolacje. W części pokojów masz dostęp do internetu. Musz to zaznaczyć w recepcji... Obiekt posiada ponad 200 pokoi - myślę, że z pewnością sobie coś tam znajdziesz.
|
| |
Vajolet
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 22 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
green
- Skąd?: Gdańsk
- Pierwszy post: 12 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Proponuje apartament Sun&Snow przy rezerwacji online dostaniesz trzy procentowy rabat. Oddalany od centrum jest apartament Szczęśliwice. Są też apartamenty zlokalizowane bardzo blisko Starego Miasta.
|
| |
Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Co do obiadu to zdecydowanie mogę polecić jeszcze restaurację Szkutnia. Jak ktoś lubi włoską kuchnię to jak najbardziej warto się tam wybrać, bo jedzenie jest przepyszne.
|
| |
jjusti18
- Pierwszy post: 27 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Moim zdaniem powinnaś rozglądnąć się dobrze na internecie. Przecież masz tam masę ofert i każda z nich ma swoją cenę, zdjęcia poszególnych miejsc. Ja jedynie od siebie mogę Ci polecić restaurację, gdzie możesz zjeść coś dobrego oraz napić się oryginalnego szampana czy wina - Bubbles Bar. Znajduje się to miejsce w bardzo dobrej lokalizacji, także możesz blizej poznać się z ich ofertą na stronie.
|
| |
elabarbara
- Pierwszy post: 17 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W Warszawie polecam zajrzeć do restauracji Akademia. Najlepsze miejsce w stolicy, gdzie można zjeść wykwintne jedzenie w dobrej cenie. Ponadto polecam organizację tam jakiejkolwiek imprezy, czy to rodzinnej, czy firmowej. Wszystko uda się na najwyższym poziomie. W weekendy oferują świetne menu, które sprawi, że na pewno tam wrócicie.
|
| |
mpire
- Skąd?: Szczecin
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hotel http://hotellord.pl/ w Warszawei oferuje piękne pokoje do wynajęcia. Do centrum jest tylko 7 minut drogi z niego a leży blisko lotniska Chopina. Mnie urzekła w nim obsługa klienta oraz bardzo dobre jeedzenie. Polecam sprawdzić, naprawdę warto!
|
| |
michał123
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Niedawno będąc w Warszawie korzsytałem z fajnych hosteli, które są w całkiem niezłej cenie. Podbnie w Krakowie - ceny są stosunkowo wysokie jeśli chodzi o inne miasta. Jeśli chodzi o tani nocleg w Rzeszowie to osobiście polecam http://www.hoteliskra.pl/ Ceny bardzo korzystne, dobry standard, centrum miasta.
|
| |