Forum budowlane - Gdzie wynajmę maszyny budowlane do przygotowania terenu pod budowę...

powrót
  1. 1
  2. 2
Autor Wiadomość
kazimierz098 kazimierz098
  • Skąd?: Wrocław
  • Pierwszy post: 2 listopada 2015

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: wto, 18 kwietnia 2017 o godz. 02:50
  • Temat postu: Odp: Gdzie wynajmę maszyny budowlane do przygotowania terenu pod budowę domu?

Ja Wam mogę podpowiedzieć, gdzie wypożyczycie dobre rusztowania! W Euro-Rusztowania we Wrocławiu mają nie tylko naprawde dobre rusztowania, ale tez rozstawiają je i podwożą na miejsce. Daje Wam to pewność profesjonalnego rozłożenia i bezpeiczeństwa. Korzystam rzadko - tylko przy wielkich zleceniach, ale warto.

janicki janicki
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 29 stycznia 2018

• Wysłany: pon, 29 stycznia 2018 o godz. 07:58
  • Temat postu: Odp: Gdzie wynajmę maszyny budowlane do przygotowania terenu pod budowę domu?

polecam zapoznać się z poradnikiem nagrzewnic, na rozmokniętej ziemi nie ma co budować :)

po przygotowaniu terenu nagrzewnice zawsze przydadzą Ci się do przyśpieszenia prac budowlanych

HaleStudnicki_pl HaleStudnicki_pl
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 13 lutego 2018

• Wysłany: wto, 13 lutego 2018 o godz. 10:20

W kwesti wynajęcia maszyn budowlanych, polecam szukać online gdzie potencjalnie masz największy wybór oraz niższe ceny, warto od tego zacząć. 

nerkv nerkv
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 6 sierpnia 2014

• Wysłany: sob, 7 kwietnia 2018 o godz. 18:55

Jeśli szukacie dobrej firmy oferującej wynajem sprzętu budowlanego to polecam Wam tą ofertę https://baukrane.pl/kategorie-oferty/dolnoobrotowe/ . Skorzystałem z niej podczas poprzedniej budowy, gdy nie miałem jeszcze pieniędzy na zakup sprzętu i czekałem na decyzje o dofinansowaniu do działalności.

anula1205 anula1205
  • Skąd?: Katowice
  • Pierwszy post: 28 marca 2018

• Wysłany: śro, 11 kwietnia 2018 o godz. 11:38

Podpinam się pod temat. Niekoniecznie chodzi mi o wynajem maszyn budowlanych, ale o tester do ich diagnozowania. Czy ktoś może podpowiedzieć, z jakiej firmy najlepiej kupić takie urządzenie? Słyszałam o Jaltest... Możecie się podzielić doświadczeniami, jeśli ktoś takowe ma z tą firmą...?

ostatnio edytowany śro, 11 kwietnia 2018 o godz. 11:39

KarinaB KarinaB
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 14 listopada 2015

• Wysłany: pon, 20 sierpnia 2018 o godz. 17:19

Widomo, że takie maszyny to już cięzki sprzęt.Gdy zajmujecie się budową to najlepiej dużo wcześniej pomyśleć o znalezieniu sprzetu budowlanego pod wynajmem. Może popatrz też tutaj https://www.geda24.pl/dzwig-budowlany-towarowy-geda-300z  , czy mają wolnę terminy by wypożyczyć Ci sprzęt. 

Olo Olo
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 5 marca 2018

• Wysłany: czw, 21 lutego 2019 o godz. 12:59

Ja mogę polecić firmę zajmującą się wynajmem maszyn do prac drogowych. W firmie budowlanej, w której pracuje, zdarzają się zlecenia na jakies nieduże odcinki dróg i wtedy zawsze wypożyczamy jes z firmy http://bellator-mb.pl/. Współpracujemy z nimi już od dawna i mamy  jak najlepsza o nich opinie. Ostatnio był to podajnik mas bitumicznych i jak zawsze, wszystko było ok. Mają maszyny dobrych marek, sprawne, zadbane, po prostu gotowe do użycia, a jeśli chodzi o koszty to są zdecydowanie niższe niż zakup takiej specjalistycznej maszyny.

karolkapolka karolkapolka
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 25 lutego 2019

• Wysłany: nie, 28 kwietnia 2019 o godz. 23:12

Ja od siebie moge polecić firmę https://www.dzwigmasko.pl/ , która oferuje swoje usługi w okolicy Nowego Sącza, Limanowej, Gorlic , Krynicy-Zdrój czy Zakopanego.  Wynajem dźwigu w Nowym Sączu i okolicach to nie tylko wydzierżawienie danego sprzętu, ale również wsparcie certyfikowanych operatorów, fachowcy dbają i czuwają nad przebiegiem prac zapewniając należyte bezpieczeństwo. ;)

Koro575 Koro575
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 10 czerwca 2014

• Wysłany: czw, 29 sierpnia 2019 o godz. 00:06

My współpracujemy w tym zakresie z firmą Drial https://www.drial.pl która świadczy usługi wynajmu sprzętu i maszyn budowlanych w tym minikoparek, walców, czy równarek. Sprawdź, bo naprawdę warto jeśli chodzi zarówno o poziom świadczonych usług, jak i zakres cen co na tle konkurencji wygląda bardzo dobrze. 

MagdaKa MagdaKa
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 6 grudnia 2019

• Wysłany: pon, 13 stycznia 2020 o godz. 09:28

Maszyny najlepiej wynająć z pobliskiej firmy budowlanej, wszystkim nam zależy na czasie, a z wynajmowaniem kiedy mamy więcej niż 100 km do odebrania maszyn nie zawsze jest opłacalne. Chyba że chodzi już o wynajem innych sprzętów, takich jak szalunki. Z mojego doświadczenia mogę powiedziec jak wygodna jest to sprawa. Na zakup spore koszty, wiec wynajeliśmy szalunki, stemple i podpory od http://www.kbs-construction.pl/. Dużo zaoszczędzonego czasu i pełna profeska ze strony firmy. 

1. 1
  2. 2