Forum budowlane - Gotowe projekty

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Autor Wiadomość
Koro575 Koro575
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 10 czerwca 2014

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: czw, 1 września 2016 o godz. 08:48
  • Temat postu: Odp: Gotowe projekty

Hmm ciekawe, ale może i sa jakis architekt wykonywał na zlecenie 

kamilkrawiec kamilkrawiec
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 2 września 2016

• Wysłany: pią, 2 września 2016 o godz. 21:31

Ja moge od siebie polecić gotowe projekty w HS-Projekt

Świetni specjaliści, korzystałem z ich usług już wielokrotnie i mogę potwierdzić wysoką jakość wykonania i szczegółowośc projektów typowych.

kamilkrawiec kamilkrawiec
  • Pierwszy post: 2 września 2016

• Wysłany: pią, 2 września 2016 o godz. 21:32

Jeśli chodzi o gotowe projekty to polecam HS-Projekt, świetne biuro projektowe, współpracowałem z nimi już wielokrotnie i potwierdzam wysoką jakość i szczegółowość wykonanych projektów.

Anita Anita
  • Pierwszy post: 15 lipca 2015

• Wysłany: pią, 9 września 2016 o godz. 21:53

N apoczątku miałam skorzystać z gotowego projekt, ale po dyskusji z meżem postawilismy na to, że chcemy mieć dom zaprojektownay pzrez nas wkońcu to inwestycja na lata - długo będziemy mieszkać etc, no wiec warto by rozwizania były podstosowane pod nas. Skorzytsaliśmy z firmy ddprojekt.pl z Krakowa. Zaprojektowała nam cudo... jak dla nas idealny dom, duza pzrestrzeń, przytulny, rozkład pomieszczeń bardzo intuicyjny. Bardzo dużo obooje pracujemy i zleciliśmy nadzór budowalny. Wszystko przebiegło fachowo i sprawnie. Dzis mieszkamy w super domu, który powstał bardzo sprawnie:)

Anita Anita
  • Pierwszy post: 15 lipca 2015

• Wysłany: pią, 9 września 2016 o godz. 21:54

N apoczątku miałam skorzystać z gotowego projekt, ale po dyskusji z meżem postawilismy na to, że chcemy mieć dom zaprojektownay pzrez nas wkońcu to inwestycja na lata - długo będziemy mieszkać etc, no wiec warto by rozwizania były podstosowane pod nas. Skorzytsaliśmy z firmy ddprojekt.pl z Krakowa. Zaprojektowała nam cudo... jak dla nas idealny dom, duza pzrestrzeń, przytulny, rozkład pomieszczeń bardzo intuicyjny. Bardzo dużo obooje pracujemy i zleciliśmy nadzór budowalny. Wszystko przebiegło fachowo i sprawnie. Dzis mieszkamy w super domu, który powstał bardzo sprawnie:)

DomenaDom DomenaDom
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 25 października 2016

• Wysłany: czw, 8 grudnia 2016 o godz. 14:57

Rozumiem, iż zrezygnowaliście z gotowego projektu domu na rzecz tego, który jest wykonany na indywidualne zamówienie, co wyszło korzystnie. Akurat indywidualne projekty są naprawdę "elastyczne", ponieważ zostaną w nim uwzględnione wszystkie nasze potrzeby oraz wymagania względem własnego domu.

Buka2016 Buka2016
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 15 grudnia 2016

• Wysłany: wto, 27 grudnia 2016 o godz. 11:28

My zdecydowaliśmy się na gotowy projekt od Mytkowskiego. Też bardzo długo zastanawialiśmy się nad własnym projektem, ale chyba musiały by powstać dwa, bo oboje mieliśmy zupełnie inne wyobrażenie. Projekt na który się zdecydowaliśmy był gdzieś po środku. No i mogliśmy szybciej ruszyć z budową, bo przecież przygotowanie projektu też trochę by trwało. 

Askorpdomy_pl Askorpdomy_pl
  • Skąd?: Katowice
  • Pierwszy post: 10 stycznia 2017

• Wysłany: wto, 10 stycznia 2017 o godz. 12:55

Najważniejsze że jesteście zadowoleni z projektu i to powinno sie liczyć najbardziej uwzgledniając także kwestie finansowe jego realizacji. Jeżeli ktoś w dalszym ciągu szuka swojego jedynego i wyamarzonego projektu domu, to warto sprawdzić na Askorpdomy.pl

Lolek12 Lolek12
  • Skąd?: Swarzędz
  • Pierwszy post: 18 lutego 2013

• Wysłany: wto, 17 stycznia 2017 o godz. 15:28

Takie gotowe projekty sprzedaje chociazby ta firma - http://projektyprestige.pl/ - mają świetnei zrobioną stronkę, można sobie dokładnie projekt każdego domu przejrzeć, a nawet się po nim przespacerować. Wizualizacje są super. 

ostatnio edytowany wto, 17 stycznia 2017 o godz. 15:29

Aleksander Mniejszy Aleksander Mniejszy
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 30 grudnia 2018

• Wysłany: pią, 10 maja 2019 o godz. 22:14

Ja też jestem zwolennikiem mieszkań, moim zdaniem są równie atrakcyjne, jak domy. W miniony weekend byłem na parapetówce u siostry i szwagra - szukali atrakcyjnego mieszkania w Katowicach, ich wybór padł na Osiedle Franciszkańckie: https://www.franciszkanskie.pl 

Dużo zieleni, dobrze rozwinięta infrastruktura, do centrum ok. 7 km. Naprawdę super miejsce.

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6