Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sądzę, że szukając oferty firmy transportowej, warto zajrzeć również do BANEX Transport - www.transportgrecja.pl . Firma doświadczona i profesjonalna, posiadająca nowoczesny sprzęt i wyszkolonych pracowników zapewniających szybki i bezpieczny transporto materiałów.
|
| |
agatpo
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 15 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ciekaawe rozwiązanie, nie spotkałam się z tym wcześniej
|
| |
agatpo
- Pierwszy post: 15 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ciekakawe rozwiązanie, nie spotkałam się z tym wcześniej
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja bym prędzej zastanowiła się nad domkiem holenderskim całorocznym. Widziałam na portalach ogłoszeniowych kilka interesujących ofert. Co myślicie o takim rozwiązaniu?
|
| |
Matti83
- Skąd?: Września
- Pierwszy post: 17 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zobaczcie domki mobilne SOLANO, które wyglądają jak normalny budynek - www.solanopolska.pl - właśnie zamówiliśmy taki domek i po miesiącu przywieźli gotowy, już umeblowany - rewelacja, bo można pokorzystać trochę z lata a nie użerać się z budową domku. A cenowo po wliczeniu wszystkich kosztów (geodeta, plany, podłączenia itp.) to wychodzi dokładnie tyle samo. Moja żona jest zachwycona - co weekend spędzamy tam przyjemne chwile - rozważcie może coś takiego.
|
| |
DomenaDom
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 25 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Odpowiedzmy sobie na pytanie, czemu ma to służyć, czy chodzi o solidność takiego domku letniskowego czy też może jest to nowa moda? Bo jeśli budowa czegoś na stałe- zdecydowanie odpada, jako tymczasowe- faktycznie jest to bardzo praktyczna opcja.
|
| |
Czesław
- Skąd?: Łeba
- Pierwszy post: 20 marca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też trafiłem na ofertę firmy Solano i ich domki wyróżniają się na tle konkurencji dużo lepszą jakością i standardem wnętrza, a cenowo praktycznie to samo.
|
| |
roock
- Skąd?: Szczecin
- Pierwszy post: 1 maja 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 1 maja 2018 o godz. 23:43
|
| |
jjusti18
- Pierwszy post: 27 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Gotowy domek letniskowy na kołach? Brzmi ciekawie? No, ale jak wygląda kwestia prądu w takim domku? Bo nie orientuje się w tych kwestiach? Ja słyszałam, że warto zamontować sobie elastyczne panele słonecze. Taki produkt znajdziecie chociażby tutaj http://www.teslasun.eu . Może ktoś z was już ma coś takiego zamonotowane?
|
| |
KejTy
- Skąd?: Dąbrowa Górnicza
- Pierwszy post: 22 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Osobiście jednak wolałabym postawić na klasyczny domek letnistowy, taki jak np. te z oferty http://www.domki-holenderskie.org/o-firmie-2/ . Mamy tutaj do wyboru zarówno budynki sezonowe, jak i całoroczne. Są one solidnie wykonane, a jednocześnie prezentują się bardzo atrakcyjnie. Ponadto warto tutaj wspomnieć o fakcie, iż zakupu możemy dokonać także w systemie ratalnym, wobec czego propozycja ta tym badziej wydaje mi się niezwykle atrakcyjną.
|
| |