Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Elvis ale grzejnik, który dodałes nie jest za bardzo kolorowy. Różnorodność kształtów, czy kolorów spokojnie może zapewnić Kermi, gdzie grzejniki dekoracyjne jak Fedon, Ideos oraz Pateo sa idealnymi przykładami. Jak cudownie moga prezentowac się grzejniki :)
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 18 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja również będę rezygnował z grzyjnika w łazięce na rzecz ogrzewania podłogowego.
|
| |
wolina
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest grzejnik + ogrzewanie podłogowe. We dwójkę dają radę ;)
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Takie połaćzenie jest również bardzo wydajne. Tylko jeżeli chodzi o grzejniki to lepiej zainwestować w te wydajniejsze typu Kermi therm x2, które przyśpieszają komfort cieplny o 25% oraz dają spore oszczedności energii do 11% :)
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oczywiście, że tak przy starych żeberkowych wydajnośc będzie bardzo mała. Jak już coś robić to porządne, więc jak najbardziej musi to być coś porządnego. Oparty o technologię Therm x2 z grzejników dekoracyjnych jest również Pateo o płaskiej kostrukcji z obłymi krawędziami :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A co powiecie o modelu Tabeo ? Jest to nowość Kermi, bo własnie się zastanawiam czy może do łązienki rodziców takiego nie wybrać. Piękna linia na pewno im sie spodoba
|
| |
Ki_wi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 stycznia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
rainbow
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli szukasz bardziej tradycyjnych grzejników to wydaje mi się, że najlepiej tutaj sprawdzą się grzejniki płytkowe link. Mają one niewielką masę oraz wielkość, także będą estetycznie wyglądać w danym pomieszczeniu. No i ich parametry względem oddawania ciepła są również dobre.
|
| |
Janek225
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak dla mnie, to tylko taki grzejnik co się na nim da ręczniki suszyć :D i sprawnie rozwiesić. Z takich specjalnych, łazienkowych. Nie wiem jak się one nazywają...
|
| |
Arika
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 sierpnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W całym domu jako system grzewczy mam panele na podczerwień. W łązience zastosowałam panel w formie lustra. Moim zdaniem trafny wybór gdyż nikt nie spodziewa się , że to element instalacji grzewczej, a łązienka wygląda bez grzejnika na ścianie estetycznie i nowocześnie. Całą instalację grzewczą wykonywał Eco Partner https://www.najtanszeogrzewanie.pl/, producent i wykonawca z Rokietnicy dajacy gwarancję dobrej jakości materiałów i niezawodnego komfortowego ciepłą w domu.
|
| |