Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciekawe na pewno jest to, że Kermi therm x2 jest jedynym na świecie grzejnikiem płytowy z przepływem szeregowym, który oszczędza do 11% energii. Zapewniając jednocześnie 100% komfortu cieplnego. Inni producenci nie są w stanie zapewnić, aż tak dużej oszczędności podobnej do ogrzewania podłogowego, lecz o wiele tańsze
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zdecydowanie płytowe są warte uwagi. Ja mam Kermi Verteo Porfil. Występuje w szerokim spekttrum wymiarów o na prawdę dużej mocy grzejnej przy oszczędnym zuzyciu energii. Jak ktoś szuka elegancji i dużego komfortu cielnego to na własnym przykładzie polecam :)
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
O a to jakaś nowośc od Kermi ? Bo jakoś mi umknęło. Co do grzejników to nadal potrzymuję, że płytowe są najlepsze Plan-V to mój konik w domu i działa bezawaryjne już dobrych pare lat.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tez dopiero nie dawno zobaczyłem je w ofercie Kermi, także wydaje mi się że jest to właśnie jedna z nowości obok Casteo :)
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja również ich nie widziałem, także nowości jednak wchodzą stale do oferty Kermi. Super, może nie długo coś się znajdzie dla mnie do salonu :)
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wybó jest przeogromny. Spokojnie znajdziesz coś idealnie dopasowanego. MI na przykład Decor S świetnie by pasował do przedpokoju i rozważam nowy zakup :)
|
| |
KwiatTom
- Skąd?: Sosnowiec
- Pierwszy post: 20 lipca 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam, a co powiecie na temat grzejników dekoracyjnych? Po przeczytaniu tego artykułu sie zastanawiam nad zmianą dotychczasowych grzejników. Gdybyście mogli rzucić okiem i sie wypowiedzieć ;) Pozdrawiam
|
| |
kontrol
- Skąd?: Kalisz
- Pierwszy post: 18 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja jestem bardziej zwolennikiem podłogówki, ale troche innej niż standardowa, aktualnie przymierzam się to mat grzewczych na podczerwień z Econovli, sa też folie grzewcze do zabudowy suchej.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W sumie to chyba najlepsza opcja, czyli postawić na ogrzewanie podłogowe plus do tego grzejniki dekoracyjne, które zapewnią dodatkowe źródło ciepła, chodzi o sam koszt ich zakupu, a ten jak się domyślam- zależy od wybranego wzoru oraz kolorystyki, prawda?
|
| |
Kamilooo
- Skąd?: Dębica
- Pierwszy post: 18 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja postawiłen na grzejniki bunderus i są fakatycznie tak jak polecali w sklepie dobre jakościowo. Po montażu nie ma z nimi żadnych problemów. Zamawiałem w strzyżowskim sklepie Instaltech: http://instaltech24.pl .
|
| |