tomasz123
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja generalnie właśnie zaglądając na forach poszperałem, posprawdzałem i skorzystałem z usług ojbud.pl Jestem do dnia dzisiejszego zadowolony, szczególnie, że pierwszy raz miałem styczność z budową, a pomagał mi wybierać firmę budowlaną mój szwagier, który 2 lata temu się budował.
|
| |
montero
- Skąd?: Pszczyna
- Pierwszy post: 17 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Realizacji wcześniejszych projektów nie znam, bo na stronie internetowej jeszcze ich niema, ale firma jest godna polecenia a jest nią PABUD pro wykonuje generalnie zabudowy domów Katowice ale i całego regionu polskiego. Torkretowanie w ich wykonaniu nie ma sobie równych, a koszt budowy domu do stanu surowego zamkniętego to około 45÷55% kosztów całkowitych budowy.
|
| |
ania123
- Skąd?: Bielsko-Biała
- Pierwszy post: 20 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
MarcinK
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 21 listopada 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Polecam firmę WitBud- tel 606431215. Solidna, uczciwa firma, terminowa i dokładna. Mój dom został już wybudowany zgodnie z terminem i jestem bardzo zadowolony. Nie musiałem martwić się o materiały i patrzyłem jak mój dom 'rośnie w oczach'. Naprawdę polecam!
|
| |
kreoCEN
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 4 grudnia 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
NIe polecamy korzystać z firm ogółno budowlanych "od wszystkeigo". Lepiej dla każdego zadania zatrudnić specjalną firmę i nadzorująego prace kierownika budowy. Koszty mogą być nieznacznie wyższe, ale gwarancja terminowego wykonania prac powinna wszystkich przekonać. Polecna baz a firm z różnych branży pod adresem http://www.kreodom.pl/portal/fachowcy/Fachowiec-2_5.html
|
| |
kupisz
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 16 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My znaleźliśmy pierwszych klientów z katalogów branżowych. 2 poprzez katalog Archiweb, więc klienci szukają poprzez takie miejsca rzetelnych firm. Staraj się właściciela o wiele spraw wypytać. Jeśli już od samego początku np. zawalą termin, będą go przekładać, to nie warto z nimi zawiązywać współpracy. Problemy będą nieustannie widoczne, niestety.
|
| |
asia
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 stycznia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Czy macie jakąś firme godna polecenia z Bielska lub okoic sprawdzoną a nie drogą z której jesteście zadowoleni
Proszę o POMOC :) :) :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hej:) Chciałabym zapytać, czy macie jakieś doświadczenie w budowaniu domu? Komu najlepiej polecić kierowanie budową? Ja wszelkie informacje biorę z tej strony: http://maserbud.pl/bran%C5%BCe/677 i wam też ją polecam, ale chciałabym uzyskać rady od osób postronnych, dlatego piszę. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Miłego wieczoru.:))
|
| |
lefbir
- Skąd?: Lubartów
- Pierwszy post: 11 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
rzorrz
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 9 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Polecam serwis ze zleceniami budowlanymi można tam dodac ogłoszenie i czekać na oferty, bądź znaleźć wykonawcę w katalogu firm Sprawdzeni Fachowcy
|
| |