Alfa
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 14 maja 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam
Będe robił można powiedzieć wenątrz chałpy pokój ok 15m2 ,ściany bede robił z ytona ,od środka wszystko poleci w płytch kg+plus wata do ocieplenia, na zewnątrz dodatkowo ocieplenie styropian, to bedzie można powiedziec pkój na poddaszu tylko do dachu jest zbyd wysoko żeby robic pokój na 4 m wysoki , pytanie moje brzmi jak zrobić sufit??? Proszę o rady jak zrobić sufit abt mi to na głowe nie zleciało :) Prosze o Pomoc.
|
| |
Razbertys
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak nie masz pomysłu jak zrobić sufit to polecam kasetony poznań warto sobie je założyć bo są trwałe i świetnie wyglądają choć ludzie ich nie doceniają a wzorów jest bardzo dużo.
|
| |
dominikm
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 26 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pią, 2 grudnia 2016 o godz. 12:53
|
| |
Smerfetka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli nigdy tego nie robiołeś,to może poproś o radę lub pomoc kogoś kto się na tym zna,kto ma wiedzę i doświadczenie.Mogę polecić ci firmę budowlaną,która specjalizuje się w szeroko pojętych wykończeniach,na pewno zrobi to lepiej i dokładniej.Po co sie męczyć,skoro można skorzystać z pomocy http://malhaus.pl/
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U nas na suficie fajnie sprawdza się lampa hermetyczna :) Coś innego niż standardowe taśmy, czy żyrandole itp :) Warto przemyśleć, tym bardziej, że wybór kształtów, rozmiarów, czy kolorów naprawdę ogromny ;)
|
| |