dooo
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Izolacje najlepiej zlecić ekspertom
|
| |
nimika
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też jestem takiego zdania jak dooo. Izolacje warszawa najlepiej jest zlecić firmi, która się na tym zna. Samodzielne dzialania mogą w przyszłości skutkować wilgocią w domu. Na rynku działa bardzo dużo firm zajmujących się izolacjami. Ze swojej strony mogę polecić tą firmę http://budwod.eu/oferta/izolacje/ Mają bardzo duże doświadczenie i bogata ofertę. Poza izolacjami zajmują się również osuszaniem fundamentów. Lepiej na początku zainwestować i porządnie zabezpieczyć dom przed zamoknięciem niż później walczyć z grzybem i wydać nie wiadomo ile kasy na to.
|
| |
kazimierz098
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 2 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
my mamy izolacje poziomą z folii.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ponieważ ten temat wystepuje równiez jako izolacja fundamentów dla budynku podpiwniczonego, dlatego załączam schemat takiego rozwiazania Knauf Therm. 
ostatnio edytowany śro, 4 listopada 2015 o godz. 16:30
|
| |
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 29 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
KaskaK
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Po postawieniu takich fundamentów i ścian chyba przydałoby się zrobić takie badania jak tu - badania termowizyjne. Od razu mozna zweryfikować, gdzie ucieka ciepło.
|
| |
sylwia4012
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 16 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na hydroizolacjach nie ma co oszczędzać. Wszystkie takie oszczędności prędzej czy później wyjdą. Jeśli chodzi o profesjonalne materiały tego typu to można je kupić tutaj http://aia.com.pl/
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My wykorzystywaliśmy styropian, ale za nowoczesne rozwiązanie to to nie było
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A słyszałeś może o dodatkowej metodzie Iniekcji żywicznej ? To technika pozwalająca na wypełnianie i zamykanie szczelin w strukturze budynków. Najlepszą metodą powstrzymującą wnikania wody w mury jest zastosowanie iniekcji krystalicznej, a metoda wysoko ciśnieniowa zatrzymuje przepływ wody. Dzięki temu materiał całkowicie zamyka szczeliny w murze tworząc doskonałą izolację. Ja na początku byłem zmieszany, jednak Water Block sprawdzili się w 100% jednak takie nowe techniki dają ogromną różnicę.
|
| |
Miroslaw
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 lipca 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |