anka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Czy jest jakaś rózżnica między nimi? np w materiale czy rodzaju osprzętowania? czy to ten sam rodzaj rolet ?
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam Jesli chodzi o rolety dzien noc a rolety duo nie ma żadnej roznicy to sa takie same rolety tylko z inna nazwa.
Rolety dzien noc moga byc w kilku wersjach rolety mini.rolety w kasetach, w kasetach z prowadnicami. na duże gabaryty nazywaja sie maxi.zerknij na ta stone tam masz sporo opisów i zdieć Rolety dzien noc

Rolety dzień noc katowice
|
| |
terakota
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mam takie rolety u siebie w mieszkaniu i jestem z nich bardzo zadowolona :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jesli interesuja cie rolety dzień noc to zobacz pod tym linkiem jest tam sporo fajnych zdieć może cie zainspirują
rolety dzien noc
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany śro, 13 maja 2015 o godz. 10:46
|
| |
pankracy
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
bazyl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 13 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najlepsze co spotkałem z tego typu produktów to markizy. Zewnętrzne. Chronią przed światłem i nagrzewaniem się pomieszczenia, co niestety udaje się ani rolecie, ani zasłonie. Fakro ma takie.
|
| |
Martuch
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie rolety dzień-noc, to jakiś przekombinowany pomysł producentów rolet. Nie podobają mi się te paski. Zdecydowanie wybrałabym tradycyjne rolety lub żaluzje, zamiast przepłacać za jakąś nową modę na rolety w paski. Nie podobają mi się do domu, jak dla mnie wyglądają bardzo "biurowo".
|
| |
Martuch
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie rolety dzień-noc, to jakiś przekombinowany pomysł producentów rolet. Nie podobają mi się te paski. Zdecydowanie wybrałabym tradycyjne rolety lub żaluzje, zamiast przepłacać za jakąś nową modę na rolety w paski. Nie podobają mi się do domu, jak dla mnie wyglądają bardzo "biurowo".
|
| |
bazyl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 13 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja lubię bezobsługowość, te markizy o których pisałem również podobają mi się z tego względu, ponieważ mogą działać na czujkę solarną i działają wtedy w pełni automatycznie. Notabene: znów wróciły upały.
|
| |