cedric9
- Skąd?:
- Pierwszy post: 26 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Belizona
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
baulix
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Proponuję taki ze sprężarką powietrza - wtedy jest wydajniejszy.
|
| |
Bertts
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zajrzyj tu osuszanie warszawa ja stąd zamawiałem i jestem zadowolony ze swojego osuszacza ;) nie psuje się wgl bezawaryjny solidny sprzęt.
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że osuszacze powietrza to bardzo dobra sprawa. Warto poszukać sobie oferty takich ouszaczy, które są naprawdę wydajne, jeśli chodzi o usuwanie wilgoci z pomieszczenia.
|
| |
HighIT
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 czerwca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zależy od marki i sprzedawcy. Co prawda nigdy nie kupowałem osuszaczy, ale wynajmowałem od http://www.ponako.pl/osuszacze-pomieszczen/. Nigdy nie narzekałem na ich sprzęt. Kosztowo wychodzi oszczędniej od sprzedaży. No chyba, że rozpatrujesz wynajem na dłuższy okres czasu. Wtedy różnie.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Akurat tutaj masz kilka dobrych, sensownych modeli do wyboru i jeżeli możesz to sprecyzuj przede wszystkim budżet jaki jesteś w stanie przeznaczyć na zakup osuszacza powietrza, dopiero wtedy doradzimy cos konkretnego w sensie modelu.
|
| |
Anita
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 15 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
hej, chce zakupić osuszacz do powietrza i znalazłam taki https://rg-narzedzia.com.pl/osuszacze-powietrza/40725-walter-osuszacz-powietrza-whp-135.html, myślicie że będzie dobry?
|
| |
robiecoKCE
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 stycznia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Swój osuszacz powietrza kupowałem od westsystem, świetnie się sprawdza po dziś dzień, mimo faktu że pare lat ma ;)
|
| |
inatka93
- Skąd?: Międzychód
- Pierwszy post: 16 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |