aniusiaa9
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sporo projektów jest też na http://projekty-domow-maserbud.pl/projekt-54 .
Życze powodzenia w poszukiwaniach.
|
| |
mlena
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 10 stycznia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witaj
W tej chwili jest mnóstwo projektów na rynku, są portale które gromadzą wszystkie pracownie, masz tam szukajki po powierzchniach, rodzaju budynku itp! Pamiętam jak my szukaliśmy, próbowaliśmy także odszukać jakiś gotowy dom który mieliśmy na celowniku. Z tego co mogę ci polecić to pracownia Dom Dla Ciebie, my budujemy Franka , Może tam coś znajdziesz dla siebie, my nie mieliśmy żadnego problemu z dokumentacją i była fajna obsługa, to jest nasza pierwsza taka inwestycja więc zasypywaliśmy biuro pytaniami- zawsze cierpliwie nam odpowiadali ;-) Wejdź poszukaj, może znajdziesz coś dla siebie, http://www.domdlaciebie.com.pl/
Powodzenia
|
| |
mark_darcy
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 21 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jeśli nie potrafisz znaleźc odpowiedniego projektu dla siebie to lepiej właśnie zwrócić się do biura projektowego, zaproponują Ci indywidualny projekt domu i przynajmniej będzie on w miarę oryginalny
|
| |
konarpaul
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 kwietnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak większość budujących ma problem z wyborem projektu- w tym Ja. Dlatego zgłosiłam się telefonicznie do biura projektowego i miła Pani umówiła mnie na spotkanie z Architektem. Pan pomógł mi i małżonkowi w wyborze projektu, wyjaśnił co i jak... Jak ktoś będzie chciał namiar do tego biura to pisać ;)
Pozdrawiam i czekam na wiosne! :(
|
| |
grupaprojcad
- Skąd?: Luboszyce
- Pierwszy post: 12 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładanie. Najlepiej się zgłosić tam gdzie z projektami mają do czynienia na codzień i nie jest to jakaś konkretna pracownia tylko pośrednik w sprzedaży projektów :) Doradztwo jest bezpłatne :) A każda pomoc w tym względzie jest przydatna.
|
| |
grupaprojcad
- Skąd?: Luboszyce
- Pierwszy post: 12 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładanie. Najlepiej się zgłosić tam gdzie z projektami mają do czynienia na codzień i nie jest to jakaś konkretna pracownia tylko pośrednik w sprzedaży projektów :) Doradztwo jest bezpłatne :) A każda pomoc w tym względzie jest przydatna.
|
| |
XY Jadzia
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tutaj znalazłam kilka fajnych projektów http://www.hgatelier.com.pl , ale nadal nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się cały czas czy wybudować dom jedno piętrowy czy parterowy. Rozważam też kwestię energooszczędności.
ostatnio edytowany wto, 9 lipca 2013 o godz. 13:01
|
| |
mark_darcy
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 21 marca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja akurat jestem zwolenniczką piętrowych domów, a nie parterowych, chociaż to wszystko zalezy jaki masz budżet
|
| |
asumi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Teraz można znaleźć wszędzie wiele pięknych projektów. Do tych "nowoczesnych" jokoś nie jestem przekonana.
Mnie bardzo podobają się projekty z postu XY Jadzia
ostatnio edytowany śro, 14 sierpnia 2013 o godz. 13:03
|
| |
Marian
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |