fasada
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ważne jest wyposażenie biura . Po nim można także rozpoznać czy biuro jest fachowe czy nie. Jeśli jest zaniedbane to lepiej omijać szerokim łukiem
|
| |
forthus
- Skąd?:
- Pierwszy post: 21 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja również poszukuję jakiegoś biura rachunkowego. Kupiłem gotowe spółki z oo od rmcgroup i teraz potrzebuję kogoś kto pomoże mi obsługiwać w nich finanse.
ostatnio edytowany pon, 21 września 2015 o godz. 09:52
|
| |
Faobelris
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja to biuro do wynajęcia w Gdańsku - polecam ponieważ jest bardzo dobre klimatyzowane umieszczone w odpowiednim miejscu z dostępem do całego miasta praktycznie w centrum tam gdzie trzeba. Warto wynająć.
|
| |
Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pią, 23 października 2015 o godz. 15:22
|
| |
lorienika
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 27 października 2015 o godz. 01:36
|
| |
Ania
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 16 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
niższe ceny księgowości oferują biura online, sama z takiego korzystam. Mnie zależało też na konsultacjach, mam firmę od niedawna i oprócz usług księgowości potrzebuję czasem pomocy w innych formalnościach, w Superksięgowej dostałam bezpośredni numer i dzwonię do księgowej, która zajmuje się moimi finansami. Generalnie usługi, jak na poziomie banku, standaryzowane. Są różne pakiety, zależy, czego konkretnie oczekujemy, z tego, co wiem, to oferują pełną księgowość.
|
| |
Sylwia
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mój mąż prowadzi własna firmę i korzysta z usług Biura Rachunkowego Support. Co prawda mieszczą się w Poznaniu, ale oferują także prowadzenie księgowości przez Internet. To naprawdę wygodne rozwiązanie. W razie potrzeby można oczywiście do nich zadzwonić, jednak rzadko jest to konieczne.
|
| |
Panamera
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 22 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardzo dobrze współpracuje mi się z biurem rachunkowym http://avalis.pl Są bardzo rzetelni i niedrodzy, tylko że to Warszawa...
|
| |
nerkv
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 6 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli chodzi o wynajem biura, to czy moglibyście mi doradzić w sprawie wynajmu lokalu w Krakowie? Chcę otworzyć tam kolejny oddział swojej firmy. Firma zajmuje sie rachunkowością. Planuje zatrudnić 30 pracowników. Może nie jest to dużo, ale chciałbym, żeby moim pracownikom dobrze się pracowało i żeby mieli dobre warunki i dlatego myślę o wynajęciu biura w nowoczesnym budownictwie. Poza tym myslę, że dzięki temu zmniejszyłbym też koszty ogrzewania. Sporo ciekawych ofert widziałem tutaj http://www.officemap.pl/search/list/?&city=krakow . Które z tych biur są Waszym zdaniem najodpowiedniejsze dla 30 osobowej firmy?
|
| |
TomekGie
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A próbowałeś może księgowości online? ja w taki sposób rozwiązałem problem z ksiegowaniem.
|
| |