Forum budowlane - Jakie meble wybrać do salonu ?

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
Autor Wiadomość
Daniello012 Daniello012
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 listopada 2015

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: śro, 3 lipca 2019 o godz. 20:08
  • Temat postu: Odp: Jakie meble wybrać do salonu ?

Nie zawsze możemy wziąć sobie stolik do salonu, który nam się podoba ponieważ mieszkanie jak i salon są ograniczone przestrzenią więc jednak radzę wcześniej wszystko sobie dokładnie wymierzyć. Ze swojej strony mogę polecić Wam również świetny sklep z meblami. W tym oczywiście stolikami kawowymi które prezentują się pięknie w nowoczesnych wnętrzach, a chodzi mi o modele druciane od Edinos https://www.edinos.pl/stoliki-druciane nie zajmuja tak wiele miejsca i do tego możesz postawić je w dowolnym miejscu, bo nie są zbyt ciężkie. Fajne rozwiązanie do salonu, gdzie właśnie nie dysponujemy zbyt dużym metrażem. 

jagna733 jagna733
  • Skąd?: Koszalin
  • Pierwszy post: 13 grudnia 2017

• Wysłany: pon, 15 lipca 2019 o godz. 17:05

....

ostatnio edytowany pon, 15 lipca 2019 o godz. 17:06

malwinamalwa malwinamalwa
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 14 grudnia 2017

• Wysłany: czw, 18 lipca 2019 o godz. 15:02

Od dawna marzył mi się porządny skórzany narożnik. Na stronie gala collezione znalazłam model vasto. Pojechałam specjalnie do Warszawy żeby go zamówić. Będzie służył na długie lata :) 

sanna sanna
  • Skąd?: Katowice
  • Pierwszy post: 24 maja 2014

• Wysłany: śro, 24 lipca 2019 o godz. 07:42

Jak to jakie? Wygodne! Mi się wydaje, że właśnie narożnik do takich należy.

szater szater
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 8 sierpnia 2019

• Wysłany: czw, 8 sierpnia 2019 o godz. 10:06

Dla mnie najważniejszym elementem salonu zawsze było łóżko. Ostatnio robiliśmy remont i musieliśmy zadbać o to, by pomieszczenie nie zaostało zagracone, a jednocześnie było funkcjonalne. Pojawiła się więc [url=https://e-zimpaz.pl/kanapy3.html]kanapa rozkładana z pojemnikiem na pościel[/url], dzięki czemu będziemy mogli zaprosić znajomych na noc. Myślę, że to świetne rozwiązanie. 

szater szater
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 8 sierpnia 2019

• Wysłany: czw, 8 sierpnia 2019 o godz. 10:06

Dla mnie najważniejszym elementem salonu zawsze było łóżko. Ostatnio robiliśmy remont i musieliśmy zadbać o to, by pomieszczenie nie zaostało zagracone, a jednocześnie było funkcjonalne. Pojawiła się więc [url=https://e-zimpaz.pl/kanapy3.html]kanapa rozkładana z pojemnikiem na pościel[/url], dzięki czemu będziemy mogli zaprosić znajomych na noc. Myślę, że to świetne rozwiązanie. 

tanierolety tanierolety
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 30 września 2019

• Wysłany: pon, 30 września 2019 o godz. 10:28

szater napisał(a):

Łóżko w salonie? Nie chodziło Ci czasem o kanapę lub rogówkę? Cool

Podstawą każdego salonu jest miejsce w którym można się zreklasować wraz z gośćmi, czyli np zadbana i wygodna kanapa, stoliczek na kawkę, i telewizorek. Oczywiście bardzo istotna jest czystość mebli, dlatego nie można zapomnieć o wypranym dywanie, czy odkurzonych meblach, aby móc się w pełni rozkoszować odpoczynkiem.

korok korok
  • Skąd?: Lublin
  • Pierwszy post: 8 października 2012

• Wysłany: śro, 11 grudnia 2019 o godz. 08:53

Ja również ostatnio meble zamawiałam przez internet - konkretnie w sklepie Meble Arkadius. Trochę martwiłam sie jak to będzie ponieważ nie zamawiałam nigdy takiej poważnej rzeczy przez internet jednak okazało się,ze nie było czego się obawiać. Meble przyszły w bardzo dobrym stanie. Mogę stwierdzić,ze komplet do salonu jaki kupiłam prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciu.

Kupiłam jasne mebelki -  zależało mi właśnie na czymś takim nowoczesnym i jasnym - nieco w stylu skandynawskim ponieważ pomieszczenie jest dość ciemne ( okna zachodnie ) i jednak ciemniejsze meble nie wyglądałyby w nim dobrze.

W dobrej cenie mają tam rownież narożniki Wrocław.

Jest też możliwość kupienia mebla wypoczynkowego na wymiar. 

remitek remitek
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 9 stycznia 2020

• Wysłany: czw, 9 stycznia 2020 o godz. 15:50

jeśli chodzi o kwestie typu fotele, sofy lub narożniki, warto wówczas wybrać meble od Puszmana. Ja mam zakupione już dwa fotele i jestem w nich zakochany. Sofę do pokoju dla gości też zamierzam u nich kupić :) 

KQWER KQWER
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 27 stycznia 2020

• Wysłany: pon, 27 stycznia 2020 o godz. 23:29

Oj mebli jest sporo zalezy kto jaki styl lubi ja swój dom urządziałam można pwoiedzieć w stylu skandynawskim https://meblarnia.com.pl/szafy kupiłam bardzo fajne szafy, stół, krzesła, komody w stylu skandynawskim. Powiem szczerze że bardzo ładnie wyszło mi urządzenie salonu, a robiłam to sama bez żadbnego projektanta. Meble to kupiłam bardzo dobrej jakości, wykonane trwale jak to się mówi z górnej półkiCool

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12