FilKazik
- Skąd?: Ostróda
- Pierwszy post: 26 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
OSobiście też skłaniałbym się ku przydomowym oczyszczalniom, ale wiadomo. Człowiek nie pomyśli przy projektowaniu budowy i domu to potem musi korzystać z innych rozwiązań :/
|
| |
Zdaszek
- Skąd?: Mętków
- Pierwszy post: 10 sierpnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
nie zawsze zależy od projektu domu, ale też od gruntu na jakim jest on budowany bo nie wszędzie zamontujesz oczyszczalnie, zbiorniki z tworzyw sztucznych mogą zostać wypchnięte ku górze, tam gdzie poziom wód gruntowych jest wysoki. i wtedy trzeba montować zbiorniki betonowe. trzeba też znaleźć dobrych fachowców np http://chelm.bratbet.pl/ którzy poradzą sobie z taką instalacją i dodatkowo dadzą na to gwarancję
|
| |
natinati
- Skąd?: Radom
- Pierwszy post: 13 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
moja siostra wzięła ze mnie przykład i robiła z tej samej firmy szambo betonowe co ja.
http://chelm.bratbet.pl/
firma warta polecenia co też robię. panowie zasłużyli na to i na podwyżkę heh bo wywiązuja się ze swoich obowiązków bardzo dobrze i szybko!
|
| |
Janusz80
- Skąd?: Jedlińsk
- Pierwszy post: 3 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Polecam ofertę firmy [url] http://abc-szambabetonowe.pl/[/url], szczelne zbiorniki na ścieki i deszczówkę. Tylko u nas wszystkie certyfikaty i atesty oraz pisemna gwarancja na 5 lat. Transport i montaż na terenie całej Polski. Szambo z gotowym otworem na rurę, czujnikiem napełniania. Zapraszamy do kontaktu [email protected]
Tel:515 360 795

|
| |
dobra58
- Skąd?: Recz
- Pierwszy post: 22 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Potrzebuję opini o oczyszczalniach ścieków, na jakie rozwiazanie się zdecydować . Dotarłam do takiej oferty http://www.prox.info.pl/
Na zdrowy rozum biorąc, to zamontowanie przydomowej oczyszczalni ścieków w ogrodzie to jest rozwiązanie. Ale proszę o pomoc budowlańców, którzy są obeznani w temacie. Ja sama tego problemu nie rozwiążę, a na pomoc meża nie mam co liczyć.
|
| |
Tebrtars
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
janosik
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mój ojciec na działce rekreacyjnej ma betonowe szambo. Nie narzeka na nie wcale, jedynie co trzeba to regularnie wołać profesjonalną firmę do jego wypróżnienia. Nie wiem jakie ma szambo i gdzie kupował bo trochę czasu już minęło, ale dzisiaj wiele firm prześciga się w konkurencji i dzięki czemu można kupić w miarę tanio dobre szamba betonowe. Wiem, że dają minimum 2 lata gwarancji na płytę oraz na pokrywę betonową. Dowóz i montaż również mamy w pakiecie. Szambo owszem, trzeba czyścić, ale są od tego firmy z profesjonalnym sprzętem i nie ma obaw, że coś wycieknie. Trzeba tylko sprawdzić ich papiery, czy mają atesty i zezwolenia.
ostatnio edytowany śro, 14 października 2015 o godz. 00:30
|
| |
AdamTur
- Skąd?: Tychy
- Pierwszy post: 19 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szambo betonowe nie jest tanie, ale w późneijszym czasie jesteśmy w stanie zaoszczedzić, lecz lepiej zastosować szambo biologicznei i żyjemy dzięki temu w zgodzie z naturą.
ostatnio edytowany pon, 9 stycznia 2017 o godz. 12:27
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Słyszałem, że do końca roku szamba mają już zostać w gminach zlikwidowane, więc nie ma po co zakładać w tej chwili :)
|
| |
anka121
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mają, ale wiadomo jak to jest z wdrożeniem w zycie.
Jeśli planujecie projekt ogrodu, to wcześniej rozważcie sobie takie usługi jak: podnośnik koszowy usług czy koparką i odprowadzeniem wszystkich niezbędnych instalacji sanitarnych . Z doświadczenia wiem jak to może w efekcie końcowym wyglądać! Co do usług to firma uniwersal z Olkusza posiada tego typu sprzety do wynajęcia www.dzwigi-uniwersal.pl/pl/ polecam jeśli szukacie np. dźwigu :-)
|
| |