christof
- Skąd?: Zalesie
- Pierwszy post: 2 kwietnia 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jesli mam Ci polecic jakąś fugę to bez wyrzutów sumienia mogę polecić artis www.fugartis.pl .
i w razie czego na pewno polecam zmiane na kabine walk-in.
|
| |
malyremont
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 lipca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Artisa też wrzucić do kabiny?
|
| |
Czesia84
- Skąd?: Sopot
- Pierwszy post: 13 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiesz, Christof, chyba tak zrobię. Mam już dość tych problemów z kabiną brodzikową. I tym razem osobiście dopilnuję, żeby kabina została dobrze położona.
|
| |
christof
- Skąd?: Zalesie
- Pierwszy post: 2 kwietnia 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
no, a czemu nie? artis ma te funkcje antybakteryjne i ochrony koloru, dodatkowo mieniący się brokat z wodą bedzie robił całkiem fajny efekt :)
jeśli chodzi o kabine walk-in to tutaj trzeba na prawdę dobrych fachowców żeby sprawy nie spaprali, unikniemy tym samym niechcianych powodzi
|
| |
malyremont
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 lipca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
musi być odpowiedni spad, żeby się nie wylewała woda i wszystko odpowiednio zabezpieczone
|
| |
Glazurniczka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zwykłe spoiny mineralne łatwo chłoną wilgoć, w przypadku biały spoin szybko ulegają zabrudzeniom. Do stosowania w kabinach prysznicowych zaleca się stosowanie spoin elastycznych np. ROTBERG R51. Niektórzy fachowcy miejsca silnie narażone na wilgoć, kontakt z wodą, dodatkowo impregnują fugę specjalnym preparatem.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Raz,że musi byc odpowiedni spad,a dwa takze zabezpiecznie przed wspomnianą wilgocią,bez tego ani rusz. Sam zakup kabiny może odbyć się w sklepie internetowym,wystarczy znaleźć tylko dobra i godną zaufania firmę
|
| |
bula
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja jestem zwolenniczką wanien, szczególnie tych z hydromasażem, więc ja bym co polecaa właśnie coś takiego :) wygodniejsze rozwiązanie a na szybki prysznic wystarczy zamontować deszczownicę :)
|
| |
pawlos
- Skąd?: Granice
- Pierwszy post: 25 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No widzisz bula, a tu jednak temat o kabinach. Panowie, podajcie przykłady kabin.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Proszę bardzo,oto przykład takich kabin http://www.santex.waw.pl/sklep/9-kabiny_prysznicowe
|
| |