miron9922
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
przy flaszeczce oko pewniejsze i równiej idzie układanie :D
|
| |
Nabol
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
hjahaha ja już znam takich specjalistów :P
|
| |
adam_f80
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a ktoś się spotkał np z opcją w której dają jakiś fajny, niestandardowy projekt w cenie?
|
| |
marekk410
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 1 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
co rozumiesz przez neistandardowy fajny projekt?
|
| |
KrysiaZ
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Raczej nie rozdają projektów ale chyba chodzi Ci o to czy ktoś przy zakupie materiału robi prjekt...
Taką opcję ma min. pozbruk, przy zakupie ich materiału architekci mogą zaprojektować nawierzchnbie z zakupinego materiału ;)
|
| |
twoj.boss
- Skąd?: Pruszków
- Pierwszy post: 11 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
to chyba inaczej wyglada, robisz projket u nich, płacisz kaucje za niego i jak kupisz produkty od nich to wtedy rozliczaja ta kaucje z tobą :)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
No to w sumie jest to całkiem fajne podejście. Takie wyjście do potrzeb klienta, można zobaczyć ile potrzeba materiału i jak to mniej więcej wyjdzie przed kupnem
|
| |
formica89
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja miałem fajną opcję, a układałem z firmą specbruk . Dodatkowo w cenie ułożyli mi inny pasek w innym kolorze, dzięki czemu mam taki jak by mały parking, fajnie to się odznacza. Wadą jest to, że działają jedynie na terenie województwa mazowieckiego, ale jestem z Warszawy więc to nie problem.
|
| |
formica89
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja miałem fajną opcję, a układałem z firmą specbruk . Dodatkowo w cenie ułożyli mi inny pasek w innym kolorze, dzięki czemu mam taki jak by mały parking, fajnie to się odznacza. Wadą jest to, że działają jedynie na terenie województwa mazowieckiego, ale jestem z Warszawy więc to nie problem.
|
| |
polskisen
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kojarzę firmę, są ok, bo przy okazji doradzają jaką kostkę wybrać Kiedyś układali u mojego znajomego w zakładzie to była to fajna stara cegła, która nadała stylu i wyglądu. Warto czasami poszukać fachowców :)
ostatnio edytowany wto, 23 grudnia 2014 o godz. 11:32
|
| |