sanna
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Coraz więcej czytam na temat tego programu i się do niego przekonuję. Koszta wynajmu mieszkania są zbyt wysokie, a wiciąż ma się poczucie, że nie jest się u siebie.
|
| |
mniszek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na stronach portalu o kredytach hipotecznych Kred.pl była ostatnjo informacja, że tylko około 20% młodych ludzi planujących zaciągnięcie kredytu mieszkaniowego rozważa staranie o kredyt Mieszkanie dla młodych. Pozostałe 80% planuje wystąpnienie o normalny kredyt bez dopłat. Prawdopodobnie wynikać to może z małej dostepności mieszkań spełniających warunki tego programu (zbyt wysokie limity cenowe).
ostatnio edytowany pią, 27 czerwca 2014 o godz. 10:32
|
| |
BETA
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
zdecydowanie odradzam brać kredytu, jeżeli jest konieczny to jak najmniejszy i przede wszystkim czytać to co małym druczkiem i z ofertą się przespać i obliczyć RSO - w domu
|
| |
strazaksam
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
często ludzie zastanawiają się skąd wxząc pieniądze na wykończenie domu/mieszkania. Polecam poczytać o szybkie pożyczki. Zawsze to dodatkowy zastrzyk gotówki, jednak warto poczytać o tym, na co zwrócić uwagę.
|
| |
Krzysztof
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
tutaj się znajduje ranking kredytów mieszkaniowych - myślę, że na jego podstawie dobrze jest analizować oferty. no i dobrze jest też dowiedzieć się u źródła, czyli konkretnego banku
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zanim skorzystasz z jakiejkolwiek oferty banku to sprawdź koniecznie ranking kredytów gotówkowych - masz tam dokładnie napisane, który jest najtańśzy
ostatnio edytowany śro, 3 grudnia 2014 o godz. 11:59
|
| |
kaasiaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiesz już na 100%, ze otrzymasz ten kredyt Wyliczałaś swoją zdolność kredytową? Jeśli udzielą Ci kredytu to myślę, że warto wziąć, będziesz mogła dzięki niemu kupić swoje upragnione mieszkanie:)
|
| |
Policmanns
- Skąd?:
- Pierwszy post: 17 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja ostatnio złożyłem pismo o kredyt hipoteczny, Pani w banku pomogła mi we wszystkim wybrałem wrocław mieszkania mdm i czekam teraz na decyzję , zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieje że wszystko wypali.
|
| |
sylwia4012
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 16 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 22 września 2015 o godz. 21:49
|
| |
Boguskaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przy takim kredycie chyba warto poszukać też dobrego notariusza prawda? moja siostra zamawiałam pomoc u http://www.kulakowscy.com/. A kredyt już spłaca także chyba wszystko poszło dobrze:)
ostatnio edytowany pią, 9 października 2015 o godz. 15:14
|
| |