Forum budowlane - Lampa do salonu

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Autor Wiadomość
Werbrauhen Werbrauhen
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 16 lutego 2015

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: wto, 15 września 2015 o godz. 16:33
  • Temat postu: Odp: Lampa do salonu

Mnie też bardziej leżą te nowoczesne z Lunique, chociaż widzę w tej galerii, że mają również bardziej klasyczne motywy u siebie

[IMG]http://lunique.pl/wp-content/uploads/2015/05/lampa_krysztalowa_09.jpg[/IMG]

ostatnio edytowany wto, 15 września 2015 o godz. 16:35

zyrafka1 zyrafka1
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 16 września 2015

• Wysłany: śro, 16 września 2015 o godz. 11:31

a ja lubię lampy klasyczne, sczególnie motywy kwiatowe. Zawsze mi się takie podobały bo nie lubię tych nowoczesnych a te klasyczne mają w sobie taki rodzaj ciepła. Nie wiem czy rzoumiecie o co mi chodzi. Mnie podoba się coś w tym stylu http://sprzedajemy.pl/nowa-lampa-stojaca-do-salonu-metalowa-okazja-wysoka-165cm,21877967 Pasuje i do salonu i do sypialni. Takie lampy są  bardzo uniwersalne a przy tych nowoczesnych trzeba uważać i musza być idealnie dopasowane do danego wnętrza.

Some Some
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 28 sierpnia 2015

• Wysłany: pią, 25 września 2015 o godz. 17:46

Jestem fanką oświetlenia ledowego. To nowoczesna technologia, która zapewnia wysoką jakość i piękny efekt. Światła led świecą jasno i o wiele dłużej od klasycznego oświetlenia. Moim zdaniem warto zainwestować. Sprawdzają się przy tym w każdym wnętrzu. Polecam bogaty asortyment specled.pl To wysoka jakość, profesjonalna obsługa i szeroki wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Florentyna Florentyna
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 października 2015

• Wysłany: czw, 1 października 2015 o godz. 22:38

Ta lampa z pierwszego posta to trzeba przyznać, że oryginalna ale jakoś sobie nie wyobrażam sprzatania jej z kurzu prze te wszystkie zakamarki :). Tu masz całą kategorię z czerwonymi lampami może Ci wpadnie w oko coś innego: http://www.lampy.pl/Oswietlenie-wnetrza/Lampy-wiszace/Wszystkie-lampy-wiszace/pokoj-dzienny-jadalnia/kolor-czerwony?sort_by=8

fasada fasada
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 28 lipca 2013

• Wysłany: pią, 30 października 2015 o godz. 17:23

Ostatnio byłam w castoramie i widziałam bardzo ładne modele lamp, chyba jakieś nowe. Do salonu podobały mi się bardzo żyrandole z kryształkami. Zobacz sobie, może będzie pasować

ostatnio edytowany pią, 30 października 2015 o godz. 17:24

Weno37 Weno37
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 1 września 2014

• Wysłany: pią, 30 października 2015 o godz. 20:12

Ale to zalezy od stylu salonu i jego wielkości, bo nie które żyrandole sa na prawdę pokaźne. Ale właśnie na przeogromne salony :)

maciek233 maciek233
  • Skąd?: Rzeszów
  • Pierwszy post: 18 listopada 2015

• Wysłany: czw, 19 listopada 2015 o godz. 17:18

Jesli chcecie miec naprawde stylowe mapy to popatrzcie sobie do sklepu magiaswiatel.pl. Ogolnie tam sa takie wzory ktorych w normalnych sklepach nie spotkacie. Dobra lampa da fajny efekt w waszym domu . Kupilem sobie kilka kinkietow co tez daja super wrazenie 

Kinga2 Kinga2
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 20 lipca 2015

• Wysłany: wto, 24 listopada 2015 o godz. 05:02

Ja wybrałam lampę skandynawską http://www.sklep.imindesign.pl/product/lampa-skandynawska-kolorowe-przewody-w-oplocie-welnianym-czarnym-2x2-5m bardzo nowoczesne i oryginalne rozwiązanie.

ostatnio edytowany wto, 24 listopada 2015 o godz. 05:02

benekk benekk
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 24 listopada 2015

• Wysłany: wto, 24 listopada 2015 o godz. 14:47

Kinga - nie powiem - odważny wybór. Ale taki industrialny styl bardzo mi się podoba.

nerkv nerkv
  • Skąd?: Łódź
  • Pierwszy post: 6 sierpnia 2014

• Wysłany: wto, 29 grudnia 2015 o godz. 16:09

Zastanawiam się nad kupieniem kryształowej lampy do salonu, bo moja żona wręcz uwielbia takie lampy. Za miesiąc ma urodziny i myślę, że byłaby zadowolona z takiego prezentu. Szczerze mówiąc nie mam innego pomysłu na prezent  :) Nie znam się na lampach, a już na pewno nie znam się na lampach kryształowych i dlatego będę miał do Was prośbę. Kilka fajnych lamp widziałem w tym sklepie http://www.luxarte.com.pl/ . Moglibyście mi pomóc w wyborze konkretnej lampy?

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5