Werbrauhen
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 lutego 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mnie też bardziej leżą te nowoczesne z Lunique, chociaż widzę w tej galerii, że mają również bardziej klasyczne motywy u siebie
[IMG]http://lunique.pl/wp-content/uploads/2015/05/lampa_krysztalowa_09.jpg[/IMG]
ostatnio edytowany wto, 15 września 2015 o godz. 16:35
|
| |
zyrafka1
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a ja lubię lampy klasyczne, sczególnie motywy kwiatowe. Zawsze mi się takie podobały bo nie lubię tych nowoczesnych a te klasyczne mają w sobie taki rodzaj ciepła. Nie wiem czy rzoumiecie o co mi chodzi. Mnie podoba się coś w tym stylu http://sprzedajemy.pl/nowa-lampa-stojaca-do-salonu-metalowa-okazja-wysoka-165cm,21877967 Pasuje i do salonu i do sypialni. Takie lampy są bardzo uniwersalne a przy tych nowoczesnych trzeba uważać i musza być idealnie dopasowane do danego wnętrza.
|
| |
Some
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 sierpnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jestem fanką oświetlenia ledowego. To nowoczesna technologia, która zapewnia wysoką jakość i piękny efekt. Światła led świecą jasno i o wiele dłużej od klasycznego oświetlenia. Moim zdaniem warto zainwestować. Sprawdzają się przy tym w każdym wnętrzu. Polecam bogaty asortyment specled.pl To wysoka jakość, profesjonalna obsługa i szeroki wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie.
|
| |
Florentyna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
fasada
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ostatnio byłam w castoramie i widziałam bardzo ładne modele lamp, chyba jakieś nowe. Do salonu podobały mi się bardzo żyrandole z kryształkami. Zobacz sobie, może będzie pasować
ostatnio edytowany pią, 30 października 2015 o godz. 17:24
|
| |
Weno37
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ale to zalezy od stylu salonu i jego wielkości, bo nie które żyrandole sa na prawdę pokaźne. Ale właśnie na przeogromne salony :)
|
| |
maciek233
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 18 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jesli chcecie miec naprawde stylowe mapy to popatrzcie sobie do sklepu magiaswiatel.pl. Ogolnie tam sa takie wzory ktorych w normalnych sklepach nie spotkacie. Dobra lampa da fajny efekt w waszym domu . Kupilem sobie kilka kinkietow co tez daja super wrazenie
|
| |
Kinga2
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 20 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 24 listopada 2015 o godz. 05:02
|
| |
benekk
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 24 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kinga - nie powiem - odważny wybór. Ale taki industrialny styl bardzo mi się podoba.
|
| |
nerkv
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 6 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Zastanawiam się nad kupieniem kryształowej lampy do salonu, bo moja żona wręcz uwielbia takie lampy. Za miesiąc ma urodziny i myślę, że byłaby zadowolona z takiego prezentu. Szczerze mówiąc nie mam innego pomysłu na prezent :) Nie znam się na lampach, a już na pewno nie znam się na lampach kryształowych i dlatego będę miał do Was prośbę. Kilka fajnych lamp widziałem w tym sklepie http://www.luxarte.com.pl/ . Moglibyście mi pomóc w wyborze konkretnej lampy?
|
| |