eCzarek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 kwietnia 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam,
mamy w mieszkaniu brazowe plastikowe okna, ktory to kolor niestety nam sie juz znudzil. Chcialem zatem spytac czy istnieje mozliwosc pomalowania takich okien, a jesli tak to jak to zrobic
|
| |
eCzarek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 kwietnia 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Leopold
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 grudnia 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wiem, że temat jest mało aktualny ale może mógłbyś napisać jak Tobie poszło z tymi oknami, bo ja chciałbym, swoje pomalować i zastanawiałem się nad malowaniem pistoletem.
|
| |
Janko
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 lipca 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Malować można zawsze tylko trzeba je opalić. Polecam opalrke elektryczną i dużo cierpliwości.
Co do pistoletu to nie polecam nikomu kto nigdy tego w ręku nie trzymał. Efekt takiego malowania może być opłakany.
Tylko teraz jest zimna prawie, więc o malowaniu najlepiej pomyśleć wiosną.
|
| |
SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Drewniane rmy okienne można jak najbardziej malowac, ale czy plastikowe trzeba by było producentów zapytac chyba . Nie dopisałeś czy są to okna z drewna czy plastiku.
|
| |
azed
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na moje można, najwyżej farba zejdzie;p
http://budca.pl/
|
| |
Blazej1990
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
fantazja
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A czy do takiego malowania warto zainwestować w takie pistolety elektrostatyczne? Czy może inne urządzenia sa bardziej wskazane w tym celu!
ostatnio edytowany pon, 1 czerwca 2015 o godz. 13:51
|
| |
Olga
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tak pistoletem jest najlepiej myć. :) bo wtedy jasna taka rzecz, że najszybciej będzie i wyjdzie wszystko profesjonalnie. Ja uważam jedną taką właśnie rzecz, że akurat pistolet do tego może się spisać bardzo dobrze i on w tej rzeczy będzie wręcz taki idealny.
|
| |
Boguskaa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 22 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja bym chyba już wolała wymienić te najbardziej zniszczone okna. Może spodoba Wam się ta oferta - menuiserie pvc? Do tego są energoooszczędne także rachunki powinny się zmniejszyć:)
|
| |