renowik
- Skąd?: Jackowo
- Pierwszy post: 1 kwietnia 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
a co z farbą natryskową? To jest farba czy bardziej tynk kładzie się coś na to jheszcze>? na czym polega ta technika bardzo chciałbyms ię dowiedzieć...
|
| |
sitarek
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 11 maja 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pon, 4 lipca 2011 o godz. 13:54
|
| |
oracz
- Skąd?: Skoki
- Pierwszy post: 24 lutego 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mój malarz - a złego słowa o nim nie mogę ani ja ani poprzedni klienci powiedzieć - stawia na pierwszym miejscu Śnieżkę, natomiast Duluxa unika. Śnieżka na tak, bo ma dużą wydajność i równo kryje powierzchnie. Z Duluxem było tak, że kolory beżowe i szarości malowały się pięknie, ale intensywna pomarańcz - fatalnie (nierównomierne krycie, trzeba było malować 3x). Poza tym droższe.
Ale pewnie co malarz to inna opinia.
|
| |
korzen
- Skąd?: Mława
- Pierwszy post: 1 listopada 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
no w sumie to po tym jak się maluje na kolor poznać dobrą farbę. Ale co do tej śnieżki to wydaje mi się, że jednak są farby bardziej wydajniejsze.
|
| |
albinos2010
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 marca 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
korzystalem ze sniezki bardzo dlugo, bo przystepna cena i stwierdzam ze to sama kreda... z duluxem kolorowym do czynienia nie mial ale o biale moze powiedziec ze zla nie jest!
i tak stawia na wyzsza polke z racji tego ze moze i wydam wiecej ale maluje 1x przy dobrym podlozu, no max 2x a nie latam 3x i dalej mam niedociagniecia...
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie najważniejsze jest sam kolor,natomiast firmę stawiam na drugim miejscu. Jak wiadomo każda opinia będzie inna,ale ja mam pozytywne zdanie na temat Śnieżki oraz Duluxa.
|
| |
Copernicus
- Skąd?: Opoczno
- Pierwszy post: 15 grudnia 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja bym głosował za Tikkurilą:) Możę nie jest to najtańsze rozwiązanie ale naprawdę solidne:) Choć przyznam bez bicia że mega fachowcem nie jestem i to tylko takie rodzinne doświadczenia...
|
| |
jacol77
- Skąd?: Syców
- Pierwszy post: 6 maja 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mili państwo tak jak już wcześniej pisałem na sufity i nie tylko KABE, ale jeśli ktoś z was dysponuje dużą gotuwką na malowanie to tylko i wylącznie farba FRUGER. Farba ta kosztuje ponad 300 zł za 10 l. ale jest warta tych pieniędzy. Farby te kupujemy w zależności co chcemy malować np. są specjalne na sufit, na lazienki, na ściany itp.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dulux to dobry wybór. Ja mam pomalowane ściany tą farbą i nie narzekam. Farby trwałe dobrze się je czyści i ceny niskie :)
|
| |
BastarMeble
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 marca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja osobiscie wybieram dekoral. Duży wybór farb zawsze miła obsługa pomogą i farby na lata
|
| |