ciacho
- Skąd?: Dąbrowa Górnicza
- Pierwszy post: 18 lutego 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam wszystkich.Właśnie stoje przed wyborem okien do domku.Czy ktoś słyszał opinie o oknach Madoń z Chrzanowa,a może ktoś poleci jakieś fajne okienka .
|
| |
marpit
- Skąd?: Kielce
- Pierwszy post: 3 marca 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Serdecznie zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej: http://kielceokna.pl/ w naszej ofercie znajdują się okna na najlepszych profilach na świecie, najwybitniejszych producentów. Wszystkie okna na naszej stronie posiadają duże zdjęcia i dokładne opisy. Jeżeli zainteresuje Panią nasza oferta dokonamy bezpłatnej wyceny drogą elektroniczną. Pozdrawiam.
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sprawdźcie firmę Okna Szczecin. Kupowałem w niej okna do swojego domu. Bardzo porządna firma, dobra komunikacja oraz profesjonalne usługi. Polecam.
|
| |
sylwia4012
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 16 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W tym sezonie czeka mnie wybór okien. Rozważam okna PVC na profilu Inoutic. Macie doświadczenie z tego rodzaju oknami?
|
| |
Elena
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 19 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Veira
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 7 grudnia 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szczerze mówiąc nie znam tego profilu. Ja jestem przekonany do Veki - jeszcze nigdy się nie zawiodłem, choć oczywiście dużo tu zależy od producenta. W moim przypadku była to firma Vidok z Lublina. Tak jak już pisałem - okna pierwsza klasa, montaż również. Szczerze można polecić.
|
| |
Julia
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam, Ostatnio miałam tez z tym problem. . Znalazłam w gazetce rabaty budowlane firm zajmujących się oknani i dających rabaty. Bardzo opłacalne. Duzo zaoszczędziłam. Polecam ;)
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A te rabaty to na zwykłe okna, czy nawiewnik też pod nie podchodzi?
|
| |
kurak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 6 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja mam u siebie drutexy i moge polecic.
|
| |