Forum budowlane - OKNA DACHOWE

powrót
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Autor Wiadomość
Andrzej.W Andrzej.W
  • Skąd?: Koszalin
  • Pierwszy post: 8 grudnia 2016

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: pią, 30 grudnia 2016 o godz. 15:15
  • Temat postu: Odp: OKNA DACHOWE

Słuchaj jak miałem problem z wyborem okien to korzystałem z różnych porównywarek i innych serwisów, ten mogę polecić z czystym sumieniem: http://okna-kusik.pl :)

edekstach_666 edekstach_666
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 24 marca 2014

• Wysłany: sob, 31 grudnia 2016 o godz. 14:55

Porównywarki są oczywiście pomocne, ale decyzję to się podejmuje raczej na podstawie referencji i doświadczenia monterów. Przy oknie dachowym fachowy montaż jest ważny, żeby ci się woda na głowę nie lała.

Langa Langa
  • Skąd?: Chojnice
  • Pierwszy post: 5 września 2016

• Wysłany: pon, 6 lutego 2017 o godz. 00:53

Okna dachowe wymagają dobrych, szczelnie zasłaniających światło rolet i moskitier. Roleta powinna iść w kasecie, żeby szczelnie zasłaniała światło.Rolety w kasecie to bardzo popularny system roletowy na rynku polskim. Składają się one z kasety aluminiowej, stanowiącej osłonę dla wałka z tkaniną. Prostopadle do kasety biegną prowadnice. Tkanina jest opuszczana i podnoszona za pomocą uniwersalnego mechanizmu samoblokującego, dzięki któremu można zatrzymać tkaninę w dowolnym miejscu bez konieczności blokowania łańcuszka. Producent tohttp://www.rolety-kameleon.pl/rolety-w-kasecie/

Jonasa Jonasa
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 18 października 2016

• Wysłany: pon, 27 marca 2017 o godz. 14:46

Witam, ja miałem problem z wyborem dobrych, trwałych okien ale na szczęście moje wszelkie oczekiwania spełniła Firma Drutex i właśnie dlatego kupiłem u nich okna. Jestem bardzo zadowolony ponieważ okna są bardzo stabilne, ładne, dobrze wygłuszają i są z regulacją nawiewu. Polecam więc jak najbardziej!

Jonasa Jonasa
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 18 października 2016

• Wysłany: pon, 27 marca 2017 o godz. 14:47

Witam, ja miałem problem z wyborem dobrych, trwałych okien ale na szczęście moje wszelkie oczekiwania spełniła Firma Drutex i właśnie dlatego kupiłem u nich okna. Jestem bardzo zadowolony ponieważ okna są bardzo stabilne, ładne, dobrze wygłuszają i są z regulacją nawiewu. Polecam więc jak najbardziej!

Koro575 Koro575
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 10 czerwca 2014

• Wysłany: czw, 30 marca 2017 o godz. 09:34

Ja mam wszędzie okna drewniane i nie mam zamairu zmieniać ich na PCV zdecydowanie :)

elista elista
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 15 kwietnia 2017

• Wysłany: sob, 15 kwietnia 2017 o godz. 15:55

czesc

• Skąd?: Lublin
  • Pierwszy post: 29 kwietnia 2014

• Wysłany: pią, 28 kwietnia 2017 o godz. 16:59

Teraz wybór okien jest bardzo duży dlatego tak trudno zdecydować się na to jakie okna powinno się kupić. Chociaż moim zdaniem, dobrym wyborem są okna energooszczędne. Kraków jest miastem w którym wybór jest bardzo duży, chociaż tutaj http://naszeokna.com/okna-energooszczedne-bluevolution-82-ad/ , oferta jest znacznie korzystniejsza

ec ec
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 2 maja 2017

• Wysłany: wto, 2 maja 2017 o godz. 22:19

Okna dachowe FAKRO,z wzmocnionymi okuciami i nawiewami są sprawdzone i godne polecenia Brat ma takie w swoim domu i jest zadowolony

julia2508 julia2508
  • Skąd?: Lublin
  • Pierwszy post: 19 grudnia 2017

• Wysłany: pią, 8 marca 2019 o godz. 15:26

Widziałam , ze w tym https://mbm24.pl/  sklepie z oknami dachowymi mozna znaleźć okna różnych marek. Wydaje mi się, że wystarczy porozmawiać z obsługa sklepu a oni na spokojnie doradzą Ci co bedzie najlepszym rozwiązaniem. 

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5