hann64
- Skąd?: Tomczyce
- Pierwszy post: 26 października 2009
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może ktoś z was montował u siebie okna z Przytyka (to zdaje się firma Kowalczyk). Słyszałam,że cenowo są rewelacyjni. Czy jakościowo też? Będę wdzięczna za wszystkie opinie. Za i przeciw.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam. Moge polecić tą firmę dobre okna fachowy montaż ,
|
| |
Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam akurat okna z Lublina - od firmy Atos i muszę przyznać, że sprawdzają się naprawdę dobrze. Jeśli szukacie czegoś sprawdzonego i mieszkacie w okolicach to jak najbardziej polecam.
|
| |
holender
- Skąd?: Włoszczowa
- Pierwszy post: 11 września 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mało znane firmy to dla mnie trochę ryzyko. Okej możesz taniej zapłacić, ale nie wiesz tak na prawdę co Cię czeka później, czy opieka posprzedażowa będzie na odpowiednim poziomie, jak z reklamacjami. Ja zaufałam znanej polskiej firmie Oknoplast. Oni mają duże doświadczenie nie tylko na naszym rynku, ale i zagranicą. Sprawdź sobie jeszcze idź po wycenę, nic Cię to nie kosztuje. Porównaj sobie. Ja myślałam, że będzie drożej, a tu miłe zaskoczenie. Mamy na prawdę okna jakości premium, dużo znajomych i rodzina nie może przestać nam zachwalać, jakie są ładne i porzadne, a ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że pod względem technicznym jeśli chodzi o izolacyjność to na prawdę okna są świetne. Teraz w czasie tych ulew i wiatrzyska my w domu mamy spokój, ciszę, a wcześniej bywało, że nie spaliśmy w nocy bo wszystko było słychać, ale okna mieliśmy stare około 20 lat i na innych technologiach opracowane. Teraz myślę, że będziemy mieć te okna długo.
ostatnio edytowany pon, 29 czerwca 2020 o godz. 09:41
|
| |