meblonista
- Skąd?: Zielona Góra
- Pierwszy post: 17 października 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale jak dodam nowy komentarz, to po dodaniu komentarza, automatycznie przenosi mnie do strony głównej. W większości innych forów internetowych przenosi po kilku sekundach na temat, o którym pisało się komentarz. Wtedy jeszcze raz oględnie patrzę na to, co napisałam i jest ok.
Czy jest możliwość, aby i tutaj tak było?
|
| |
karambol
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też jestem za tym, to irytujące, gdy za każdym razem trzeba przenosić się z powrotem na forum i szukać wątku.
|
| |
Mati
- Skąd?: Lipki
- Pierwszy post: 31 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Rzeczywiście, jest to denerwujące. Czy da się to zmienić?
|
| |
thorin55
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja też zgłaszam ten mankament. Dość denerwująca przypadłość...
|
| |
pancelofan
- Skąd?:
- Pierwszy post: 20 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Trzeba to poprawić, bo ciężko się korzysta z forum...
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany śro, 24 czerwca 2015 o godz. 09:10
|
| |
Huziar
- Skąd?: Toruń
- Pierwszy post: 15 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jestem na forum od niedawna, ale mnie to strasznie irytuje- wydaje mi się, że mój post się nie dodał jak pojawia się taka sytuacja...ale oczywiście posty się zapisują tylko "wywala" mnie na główną... naprawdę nic nie da się na to poradzić?
|
| |
dolareks
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mnie też to denerwuje. Nie chodzi o to, że chcę dalej oglądać dane wypowiedzi, ale po co od razu przenosić do strony głównej, jak jestem w danym dziale, który mnie aktualnie interesuje. Przydałoby się to naprawdę zmienić, bo strona jest fajna,a ten fakt irytujący.
|
| |
mik77
- Skąd?: Krosno Odrzańskie
- Pierwszy post: 28 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chciałem się właśnie dokładnie do tego samego przyczepić. Już miałem zakładać osobny wątek i trafiłem tutaj (czyli nie tylko mnie to drażni). Dlaczego nadal nikt nic z tym nie zrobił? Czy administratorzy strony nie rozumieją, że bez sensu jest całkowite wychodzenie z forum.
|
| |
pozytywny
- Skąd?: Chodzież
- Pierwszy post: 4 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Podpinam się pod sugestię, niepotrzebne to przekierowanie na stronę główną po dodaniu komentarza. Często chętnie śledzę skomentowany wątek, lub wpisuję kolejny, za każdym razem jest ta automatyczna wrzuta na główną.
|
| |