zbigu
- Skąd?: Sosnowiec
- Pierwszy post: 24 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany pon, 24 października 2016 o godz. 20:22
|
| |
Latarka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 27 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dziś o wiele łatwiej znaleźć jest jakiś fajny upominek dla Męża, ponieważ nie brakuje sklepów internetowych, które mają tego typu artykuły w swoim asortymencie. Jednym z nich jest Prezenty.pl, który jak sama nazwa wskazuje, zajmuje się sprzedażą prezentów na różne okazje. Ceny w sieci bywają dużo niższe, niż za podobne podarunki przyszłoby nam zapłacić w galerii handlowej
|
| |
Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wszystko w jedym miejscu dla męża, fajny sklep.
|
| |
Kamii0
- Skąd?:
- Pierwszy post: 7 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wymyśliłam, że w tym roku taki prezent https://jazdamarzen.pl/ . Udało się nie tylko zaskoczyć i sprawić wielką przyjemność. Mam nadzieje, że uda się coś takiego wykombinować też dla brata. Nie rozumiem dlaczego nie kupuje się kreatywnych prezentów teraz. O wiele większość przyjemność sprawiają. To jest tak, że takie wspomnienia zostają na zawsze.
|
| |
marcyśka3
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 14 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Myślę, że dla sportowca odpowiednim prezentem byłby zegarek sportowy :)
|
| |
WojtasN
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 maja 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kwestia pytania o prezent dla mężą zadana na forum budowlanym, właściwie sama nasuwa odpowiedź - bo nie patrząc gdzieś po obcych tematach i po obcych branzach - zawsze bezpiecznym prezentem o ile tylko mężczyzna nie ma dwóch lewych rąk są narzędzia bądx nawet całe zestawy narzędziowe. Moim zdaniem jeśli ma to być fajny prezent dobrze jest zainwestowac np. w markowe zestawy narzędziowe, które będą służyć latami - jak chociażby narzędzia Hoegert : http://www.hoegert.com/pl
|
| |
Hmaja
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
mikam
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ne da się znaleźć prezent, który byłby dla każdego mężczyzny idealny. Każdemu można kupic skarpetki, ale to chyba nie jest podarunek marzeń :)
|
| |
zyrafka1
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ja mężowi na mikołajki kupiłam zestaw kosmetyków AXE, rękawiczki zimowe i nóż kuchenny (jest kucharzem).
|
| |
MaciejkaW
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 11 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Świetnym pomysłem będzie laptop albo jakaś gra. Faceci lubią elektronikę. Możesz to znaleźć w rtv euro agd. Szybko coś tam znajdziecie.
|
| |