Cerber
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 sierpnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
stawiam na klasyke- kwiaty i kino ;)
|
| |
KaskaK
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Może coś z akcesoriów dekoracyjnych do domu? Może się spodobać na przykład taki jak tu - świecznik. Do tego dobrać zapachowe świece i prezent będzie udany:)
|
| |
elaizygmunt
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jako kobieta mogę doradzić,że najlepszym prezentem będzie coś co sami zaprojektujecie...
Na tej stronie możecie zamówić koszulkę z własnym nadrukiem:
http://www.megakoszulki.pl/koszulki-z-wlasnym-nadrukiem-grafika
W sieci jest masa wzorów, które możecie sobie podpatrzeć. Rozmiar Waszej wybranki na pewno również znacie :) Kupowałam tam jakiś czas temu koszulkę dla swojego meza na urodziny.
|
| |
Lolek12
- Skąd?: Swarzędz
- Pierwszy post: 18 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kobiety kochają kosmetyki :) A żeby nie być tantetnym to polecam np. te do włosów - http://topolejki.pl/ Popatrz sobie ;)
|
| |
Oldguy82
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Swojej Krysi kupiłem i nakleiłem fototapety, które sobie upatrzyła dawno temu :]
ostatnio edytowany śro, 16 listopada 2016 o godz. 15:11
|
| |
Derpka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Właściwie jest wiele niestandardowych pomysłów na prezent, ale chyba akcesoria do kuchni to nie za bardzo, nie wypada. Wszystko też zależy jaki przedział cenowy chcesz przenaczyć na ten cel. Ja ostatnio szukam tabletu, na urodziny męża i byłam oglądać w RTV EURO AGD (można w sumie też zobaczyć u nich na stronie internetowej cały asortyment) i nawet miło mnie zaskoczyli dużym wyborem. Pracownicy sklepu doradzili mi nawet kilka modeli, muszę się tylko zdecydować na konkretny. :)
|
| |
Romek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z kobietami całe szczęście jest łatwiej bo a to kosmetyk, a to ubranie, a to książka, kwiaty, kolacja spacer ale coraz częściej spotyka m się z wykupowaniem zabiegów kosmetycznych. Mój kumpel kupił swojej kobiecie coś takiego jak endermologia wcześniej nawet nazwy nie znałem, na początku mnie to zdziwiło ale podobno była w 7 niebie
|
| |
Hinsberg
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 4 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
sanna
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 maja 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Z kosmetykami można nie trafić. Ja bym była raczej za biżuterią.
|
| |
martyna82
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 7 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Biżuteria zawsze jest dobrym prezentem :) Każda dziewczyna lubi dostawać błyskotki.
|
| |