|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam wszystkim. Jestem na etapie budowy domu i muszę wybrać okna. Znalazłem ofertę firmy Dar-Plast to producent okien pcv z okolic Krakowa. Moje pytanie jest takie czy ktoś zakupił te okna i jaką opinią możecie się podzielić.
|
| |
luigi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
martyna82
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 7 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja przy wyborze okien napewno będe się starać porównać pare ofert i wtedy coś wybierać ale jak ktoś poleci na podkarpaciu sprawdzonych fachowców to jak najbardziej jestem otwarta na wszelakie sugestie .
|
| |
maciekreje
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jak myślicie lepiej zainwestować w okna PCV czy drewniane? Znacie jakiś solidnych i terminowych wykonawców na podkarpaciu?
|
| |
Marcin001
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 maja 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli ktoś mieszka na Podkarpaciu, to w Rzeszowie mogę polecić salon firmowy firmy Awilux. Mieści się on na ul. Okulickiego 17. Tam kupicie bardzo trwałe okna i drzwi na sprawdzonych systemach Schuco. Osobiście uważam, że w podgórskim klimacie lepiej sprawdzą się okna z PVC, gdyż są mniej podatne na wpływ warunków atmosferycznych niż drewniane. Poza tym moga być dostępne w wielu odcieniach drewna. W ofercie Awiluxu można znaleźć kolory bardzo wielu gatunków drewna włącznie z egzotycznymi, dlatego można je bez trudu dopasowa do indywidualnych wymagań.
|
| |