Forum budowlane - Projekt

powrót
Autor Wiadomość
inatka93 inatka93
  • Skąd?: Międzychód
  • Pierwszy post: 16 lipca 2018

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: czw, 14 listopada 2019 o godz. 17:47
  • Temat postu: Projekt

Hejka, moja znajoma nie ma tu konta, a pyta, jakie pracownie achitektoniczne Wam odpowiadają? Z jakimi dziś byście podjęli współpracę, albo z którymi współpracowaliście? Zależy jej na Waszej opinii bardzo. To pomożecie? 

elabarbara elabarbara
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 17 marca 2017

• Wysłany: wto, 26 listopada 2019 o godz. 08:16
  • Temat postu: Odp: Projekt

Nie wiem, w jakim kontekście mówisz o "współpracy",  ale my z powodzeniem wybraliśmy MG Projekt. Mają multum najróżniejszych projektów domow do zaoferowania, często fajne promocje, a do tego też grupy dyskusyjne na fb. To ich nowa strona  https://www.mgprojekt.com.pl/ . Sprawdź z koleżanką, czy o to Wam chodzi. 

radekrak radekrak
  • Skąd?: Poznań
  • Pierwszy post: 8 grudnia 2017

• Wysłany: czw, 28 listopada 2019 o godz. 15:25

My też mamy od nich dom. I to już stojący, czekający na nasze wprowadzenie. Z samym rysunkiem i wymiarami nie mieliśmy wcale problemów, ale z ekipą tak. To nawet nawiązaliśmy współpracę z ich pokrewną firmą MG Dachy i w trymiga mieliśmy nowy dach skończony. Może to "trymiga" nic Wam nie mówi, ale dla nas to było bardzo szybko po prostu. 

Vikki Vikki
  • Skąd?: Warszawa
  • Pierwszy post: 1 grudnia 2017

• Wysłany: pon, 30 listopada 2020 o godz. 06:44

Zgłoś się do firmy Binder Projekt z Włocławka - http://www.binder-projekt.wloclawek.pl/. Jest to girma która od wielu wykonuje projekty konstrukcji drewnianej domów oraz konstrukcji drewnianej więźb dachowych w technologii MiTek, tj. wiązarów drewnianych łączonych na płytki kolczaste. Prowadzi ją doświadczony  projektant posiadający uprawnienia budowlane do projektowania oraz do kierowania robotami budowlanymi w specjalności konstrukcyjno-budowlanej bez ograniczeń. Robili projekt domu mojego brata - bardzo sobie chwalił z nimi współpracę.