Endriu
- Skąd?: Trzciana
- Pierwszy post: 6 kwietnia 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam mam dylemat jak urządzić kuchnię , a zwłaszcza gdzie postawić lodówko-zamrażarkę ??. Zlewozmywak już mam w tym miejscu co na projekcie, na lodówkę i kuchenkę nie mam pomysłu.
|
| |
aniewa
- Skąd?: Kiełpino
- Pierwszy post: 27 czerwca 2011
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
witaj:)
skoro zlewozmywak już jest ... to kuchenka po stronie jadalni musi być a lodówka na ścianie przeciwnej, obok drzwi.
tak myślę..ze byłoby ok:)
ps. chętnie zobaczę fotki Twojego domku:) też wybraliśmy ten projekt :)
pozdrawiam
jeżeli możesz to poproszę o przesłanie na meila: [email protected]
|
| |
karbuk
- Skąd?: Brzózka
- Pierwszy post: 4 stycznia 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Endriu napisał(a):
Witam mam dylemat jak urządzić kuchnię , a zwłaszcza gdzie postawić lodówko-zamrażarkę ??. Zlewozmywak już mam w tym miejscu co na projekcie, na lodówkę i kuchenkę nie mam pomysłu.
Witam, też buduję Adelkę i zaczynam się już zastanawiać nad rozplanowaniem niektórych pomieszczeń. Widzę, że miałeś dylemat z kuchnią, czy mógłbyś napisać, jakie rozwiązanie w końcu wybrałeś? Byłabym wdzięczna za ewewntualne zdjęcia. Chętnie przyjmę porady dotyczące urządzania też innych pomieszczeń. Pozdrawiam.
|
| |
francisco1990
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 17 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hmm a kuchnia jest duża czy mała? Ja też mam mały problem u siebie, ale chodzi tutaj o wielkość kuchni! ;p Bo strasznie podobają nam sie duże zlewozmywaki jak np.:

Ale niestety w naszej kuchni nie ma miejsca i będziemy musieli zrezygnować z tego dużego na poczet czegoś mniejszego z: http://zlewy.biz/6-zlewozmywaki-granitowe. Chyba, że ktoś z Was zna super pomysł i sposób jak go wkomponować w małą kuchnię?
|
| |
stoszek
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hm, więc nie jestem jedyny, który nie wie jak zaprojektować kuchnię, choć mnie męczy bardziej jej wykończenie, ale po kolei. Jeśli chodzi o Twój problem, to może rozważysz wbudowanie takiej lodówki w szafkę? Wygląda to efektownie i pozwala na zaoszczędzenie miejsca. Jeśli jednak nie chcesz mebli pod wymiar, wstaw ją w jakiś kąt.niedaleko kuchenki, by wszystko mieć pod ręką ;) . A co do mnie, nie wiem jak mam dobrać płytki do kuchni.. Czytałem już wiele artykułów takich jak ten np.: http://www.dfh.com.pl/2018/02/nowoczesny-design-plytek-kuchennych-z-poznania/ , przeglądałem oferty sklepów i inspiracje, ale nadal nie wiem nic.. Możecie mi pomóc i powiedzieć, jak Wam udało się na coś zdecydować?
|
| |
Towez
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 1 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Istotną kwestią są również meble. Ja polecam te od firmy EM-Meble. Całość wykonana na wymiar - duża dokladność, solidność i przede wszystkim wygląd.
|
| |