korok
- Skąd?: Lublin
- Pierwszy post: 8 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobrą firmę w sprawie przeprowadzki z Gdyni ? Czeka mnie w najbliższych dniach przeprowadzka z jednego miejsca zamieszkania do drugiego i myślę,że samodzielnie zajmie mi to zdecydowanie zbyt dużo wolnego czasu.
Może znacie dobrego specjalistę w tym zakresie?
|
| |
Kalma
- Skąd?:
- Pierwszy post: 15 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 15 lipca 2014 o godz. 19:29
|
| |
Mezoko_com
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Tutaj nie trzeba szukać żadnego specjalisty,akurat z Trójmiasta spokojnie znajdziesz firmę która będzie zajmować się przeprowadzkami,poszukaj chociażby w dziale z ogłoszeniami na forum.
|
| |
anka121
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Sama słyszałam też o jeszcze jednej firmie, która potrafi o wszystko zadbać i klient nie musi się o nic martwić. Chodzi o firmę Przeprowadzki Gliwice. Warto sprawdzić! Firma działa głównie na południu Polski, ale myślę, że poradzi sobie w każdym zakątku kraju.
|
| |
nimika
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 października 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja właśnie szukam jakiejś firmy przeprowadzkowej
|
| |
dooo
- Skąd?:
- Pierwszy post: 30 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My się przeprowadzaliśmy w lutym i samochodu użyczył nam znajomy. Gdyby jednak nie było takiej możliwości to pewnie pomyślałabym o wynajęciu samochodu dostawczego z http://wynajemdostawczych.eu/ i mąż wszystko by sam przewiózł. Firmy przeprowadzkowe teraz tak bardzo się cenią, że moim zdaniem nie warto korzystać z ich usług. |