BETA
- Skąd?: Katowice
- Pierwszy post: 24 lipca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jeśli masz ku temu warunki to przewieź cały dobytek na własną rękę. niestety ja mam za dużo pierduł i raczej gdybym miał się przeprowadzać to zainwestowałbym w firmę przeprowadzkową.
|
| |
yamaszka
- Skąd?: Trzebinia
- Pierwszy post: 14 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Przewożenie na własną rękę ma sens, jeżeli ma się samochód, do którego wszystko się zmieści. A jeżeli już trzeba byłoby taki samochód wypożyczyć, to już lepiej załatwić sobie firmę przeprowadzkową. Będzie to i tańsze i wygodniejsze rozwiązanie. A niektóre firmy (na przykład Japa&Co), zapewniają nie tylko przewóz wszystkich rzeczy, ale również kartony wszelakiego rodzaju do pakowania.
|
| |
Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja sam wynajałbym busa taniej i to zrobił ze znajomymi no ale kto co woli
|
| |
expertowicz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 marca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Mnie prz 50 km bus kosztował około 130 złych z tym że wszystko wynieśli i wnieśli sami także ja polecam wynająć ekpię jakąś prywatną a nie nosic tego samemu.
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Aktualnie nie wyobrażam sobie przeprowadzać się gdziekolwiek - czy to z mieszkania do mieszkania czy już "na swoje" bez pomocy profesjonalnej firmy. Jeszcze podczas okresu studenckiego zmieniałem mieszkanie kilka razy i trzy z czterech przeprowadzałem się na własną rękę - najgorszemu wrogowi nie życzę takiej męki. Jak ostatnim razem zdecydowałem się na przeprowadzka kraków to było jak objawienie. Nie ma sensu nadwyrężać kręgosłupa samemu - panowie pomagają, noszą, podpowiadają jak pakować. Jednym słowem - super!
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dokładnie tak samemu to katorga no chyba ze mamy duzo znajomych i rodzine
|
| |
Olaaa
- Skąd?: Kozie Doły
- Pierwszy post: 27 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Hmm, kiedy musiałam się przeprowadzić, doskonale poradziłam sobie bez pomocy firmy. Na logikę trzeba pakować i wtedy nie ma problemu.
|
| |
yamaszka
- Skąd?: Trzebinia
- Pierwszy post: 14 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli ktoś ma problem z przeprowadzką i nie wie jak do niej się zabrać, to pomóc mogą te artykuły: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/poradnik.html Może dzięki nim uda się wszystko ogarnąć i podejść do przeprowadzki z mniejszym stresem.
|
| |
AnnaNovak
- Skąd?:
- Pierwszy post: 29 października 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chciałam zapytać dokładnie o to samo, czy bierzecie jakieś firmy przeprowadzkowe?
|
| |