Koro575
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 czerwca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Piekne, ale cena niestety wysoka. Jednak jakość to jakość.
|
| |
Krystianos
- Skąd?:
- Pierwszy post: 3 kwietnia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Lolek12
- Skąd?: Swarzędz
- Pierwszy post: 18 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
Chene_pl
- Skąd?: Nowy Targ
- Pierwszy post: 18 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciężko okreslić jaki będzie dokładny koszt wykonania drewnianych schodów, bo to zależy od kilku czynników. Pomijając samą robociznę najbardziej liczy się gatunek drewna na jaki się zdecydujemy. Za dobrą i wysoką jakosć trzeba zapłacić nieco więcej.
|
| |
raman
- Skąd?:
- Pierwszy post: 8 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
U nas drewniane schody sprawdziły się bardzo dobrze. Są dużo trwalsze i wytrzymalsze. Stolarz który nam to robił przyjmuje zamówienia z całej Polski. Zostawiam namiary <a href="http://www.stolarmax.pl/">stolarz</a>.Ceny są bardzo zróżnicowane, zależy jakiego stolarza wybierzesz. U nas wyszło dużo taniej niż myśleliśmy :)
ostatnio edytowany wto, 21 marca 2017 o godz. 18:21
|
| |
ligenzowski
- Skąd?: Miechów
- Pierwszy post: 26 marca 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wybór schodów na pewno trzeba dobrze przemyśleć, bo można zmarnować sporo pieniędzy. Jestem na świeżo, bo właśnie kilka dni temu skończył się montaż . Podobna sytuacja u kumpla, też zamówił spiralne dębowe, ale jakość pozostawai wiele do życznia. Sa tak delikatne, że wystarczy że cokolwiek upadnie i zostają takie małe wgłebienia, poł roku a schody całe "zdziobane". Ja poczytałem i już nie zleciłem tego przypadkowej firmie, żeby uniknąc takiej sytaucji. Kompleksową usługę zamówiłem w takiej firmie http://www.oknostol.com.pl/pl/schody/14/ , na razie za wczesnie żeby oceniać wytrzymałość drewna, bo jeszcze nawet nie są doczyszczone, ale każda opinia była jak najbardziej pozytywna także mam nadzieję że i u mnie tak będzie. Zmonotowane wszytsko jak najbradziej porządnie, wizualnie tez wwzytsko tak jak planowaliśmy także mogę jak narazie polecić. Jak skończymy sprzątanie to wrzuce jeszcze zdjęcia i sami ocenicie :)
ostatnio edytowany nie, 26 marca 2017 o godz. 23:12
|
| |
martyna82
- Skąd?: Rzeszów
- Pierwszy post: 7 grudnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Schody schodom nie równe i dla jednego cena będzie taka, a dla kolejnego jeden schodek więcej albo kilka centymetrów mniej i cena całkowicie się zmienia. Trzeba pytać np w http://www.stolarts.pl/schody-drewniane/ wtedy mamy pewność, że wycena jest pewna. Tak na oko, to ciężko powiedzieć ile kto moze zapłacić za schody.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na schody zewnętrzne jest duzo innych rozwiązań, natomiast jeżeli chcesz mieć coś z drewna to wybierz kostkę Kanada, która jest imitacją drewna. Świetne rozwiązanie równiez na tarasy czy ścieżki w ogrodzie.
|
| |
|
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Imitacja drewna to też dobra proozycja, tylko bardziej na podłoge niż na same schody, taka jest moj aopinia. Jeżeli chcesz coś solidnego i pięknego to polecam granitowe schody, czyli kamień naturalny.
|
| |
Daniello012
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeżeli myślisz nad wyborem odpowiednich schodó zewnętrzsnych to może warto pomyśleć nad gotowymi elementami, aby nie dodawac sobie pracy. W ofercie Pozbruk rzeczywiście znajdziesz dość spory wybór tego typu materiałów i to w przystepnej cenie.
|
| |