cora
- Skąd?: Breslau
- Pierwszy post: 30 maja 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Szukam solidnej ekipy budowlanej do budowy domu i kierownika budowy.Bede sie budowac w okolicy Wroclawia ,a chce zaczac w lipcu.
Dziekuje i pozdrawiam wszystkich.
|
| |
Patagonia1977
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 3 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja mam problem znaleźć teraz solidną ekipę z Warszawy lub okolic niestety, no ale kogoś wybrać w końcu muszę, zależy mi na dobrej ekipie, ale takie to mają terminy pozajmowane z dużym wyprzedzeniem
|
| |
Perfectus
- Pierwszy post: 13 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jesteśmy firmą budowlano-remontową z Warszawy. Działamy od 10 lat, posiadamy referencje. Dla użytkowników forum mamy 5% zniżki. Zapraszam serdecznie: [email protected]
|
| |
herbahawak
- Skąd?: Łódź
- Pierwszy post: 23 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ciężko Ci będzie znaleźć jakąś ekipę na lato. Zwykle wszystkie są zajęte.
|
| |
Patagonia1977
- Pierwszy post: 3 lipca 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja znalazłam mkk budownictwo z polecenia, zapytaj u nich, może budują również w okolicach Wrocławia, musiałbyś napisać czy zadzwonić, to jest ich strona:http://www.mkk-budownictwo.pl/
|
| |
koloryt
- Skąd?: Częstochowa
- Pierwszy post: 15 lutego 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Takiej ekipy budowlanej, jeśli Państwo chcą zacząć budować domu od podstaw należy szukać dużo wcześniej niz planowany termin rozpoczęcia budowy, ponieważ to dość czasochłonna "zabawa" i tak na prawde solidna ekipa nie przyjdzie z dnia na dzień czy z tygodnia na tydzień, ponieważ są zajęte innymi budowami. A o dobrą ekipę budowlaną warto popytać wśród znajomych, bądź skorzystać z polecenia, żeby mieć pewność, że będą solidni i fachowi.
|
| |
Krzysiek
- Pierwszy post: 8 września 2010
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
będzie cięzko coś znaleźć
|
| |
pbisadyba
- Pierwszy post: 27 września 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jesteśmy firmą budowlano-remontową z długoletnim stażem. Budujemy w Warszawie i okolicach. Zapraszamy serdecznie. [email protected] www.pbisadyba.pl
Budujemy domy tradycyjnie, jak i w nowoczenych energooszczędnych systemach. Atrakcyjne ceny, fachowi wykonawcy. Pomagamy przy doborze projektu, jak i przy uzyskaniu kredytu.

ostatnio edytowany pią, 27 września 2013 o godz. 15:25
|
| |
budma0
- Skąd?:
- Pierwszy post: 1 marca 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Na pewno odpowiedni fachowcy to podstawa, jak się chce wybudować dom czy dokonać generalnego remontu. Warto zadbać także o dobrej jakości podłogę. Firma Sagar w Opolu ma wykładziny, panele, które się sprawdzą w biurach. Warto u nich kupić materiały na podłogę.
|
| |