Forum budowlane - Szukam koparki

powrót
Autor Wiadomość
  • Skąd?: Lublin
  • Pierwszy post: 29 kwietnia 2014

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: śro, 2 marca 2016 o godz. 04:02
  • Temat postu: Szukam koparki

Potrzebuje koparki pod wykopanie fundamentów. Bo słyszałem że lepiej wynająć koparkę. Wykopie co trzeba i nie trzeba się samemu męczyć z chaldą ziemi. Znacie może jakieś firmy godne polecenia? Mój kumpel mówił mi że w Radomiu można zamówić koparke RadomPodobno  firma solidna i ma dobre rekomendacje. Nie wiem, zamawiał tam już ktoś może koparke bo nie wiem czy tam mam brać czy szukać dalej?

ostatnio edytowany śro, 2 marca 2016 o godz. 04:04

AREK776 AREK776
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 9 września 2016

• Wysłany: pią, 9 września 2016 o godz. 05:55
  • Temat postu: Odp: Szukam koparki

Jeszcze szukasz? Czy już pracę w toku? Jakby o mogę kilka dobrych źródeł polecić. Budowałem niedawno dom.

dominikm dominikm
  • Skąd?: Rzeszów
  • Pierwszy post: 26 listopada 2015

• Wysłany: pon, 24 października 2016 o godz. 15:10

Czasami jest tak , ze jak już mamy ta koparkę, to będziemy potrzebować części na wymianę do tego typu sprzętu. Mój znajomy potrzebował łyżki do koparek. Nie powiem bo sporo się naszukał i dopiero tutaj http://zmg.pl/ udało mu się znaleźć potrzebne części.

sebasttiannn sebasttiannn
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 25 października 2016

• Wysłany: wto, 25 października 2016 o godz. 13:31

No tak, jak już kupimy to zawsze będzie trzeba coś jeszcze kupic.

Medycyna estetyczna Gdańsk

ostatnio edytowany śro, 9 listopada 2016 o godz. 23:07

michał123 michał123
  • Skąd?:
  • Pierwszy post: 19 sierpnia 2019

• Wysłany: czw, 2 stycznia 2020 o godz. 10:15

Jeśli nadal ktoś z Was szuka i chce wynając koparkę to polecam firmę https://www.boels.pl/wynajem/roboty-ziemne/koparki Wynajmowałem u nich pewien czas temu inne narzędzia budowlane i wszystko było sprawnie załatwione. Widziałem w ich ofercie wiele innych narzędzi budowlanych. Proponowany asortyment jest w dobrych cenach, wraz z kompleksowym wsparciem.

Andrzej1456 Andrzej1456
  • Skąd?: Jarosław
  • Pierwszy post: 28 stycznia 2015

• Wysłany: pon, 1 czerwca 2020 o godz. 07:56

Wynajem koparki do fundamentów jest bardzo dobrym pomysłem. Mój sąsiad natomiast kupił razem z ojcem starą koparkę i stawiali braciom domy. Wyszło cenowo całkiem fajnie, bo za wynajem i operatora nie płacili, a kopareczka przyda się później. Nawet coś im się popsuła kiedyś i szukali czegoś takiego jak filtry do koparek https://www.serwis-kop.pl/pl/category/43-filtry-oleje-smary-jcb bo tam była grubszy remont się szykował. Naprawią i dalej będzie śmigać po budowach.