Forum budowlane - dość kosztowny w wykonaniu...Wystarczy zerknąć na połać dachu i...

powrót
GL 362 Romantyk, STUDIO ATRIUM
Projekt Domu GL 362 Romantyk zobacz szczegóły projektu »

powierzchnia użytkowa: 115,55 m2

budujących: 13

Autor Wiadomość
NMS NMS
  • Skąd?: Bytom
  • Pierwszy post: 14 listopada 2009

wyślij wiadomość zaproś do znajomych

• Wysłany: sob, 14 listopada 2009 o godz. 16:36
  • Temat postu: dość kosztowny w wykonaniu...Wystarczy zerknąć na połać dachu i wszystko jasne:)

:))

ostatnio edytowany nie, 1 sierpnia 2010 o godz. 21:03

Dana Dana
  • Skąd?: Bielsko-Biała
  • Pierwszy post: 17 grudnia 2009

• Wysłany: czw, 17 grudnia 2009 o godz. 16:31
  • Temat postu: Odp: to bardzo drogi w wykonaniu projekt

Podoba mi się też ten projekt, wyglada na dość prosty w wykonaniu  i jestem ciekawa, co spowodowało,że oceniliście go Państwo na bardzo drogi ...

lukasz1989 lukasz1989
  • Skąd?: Tyczyn
  • Pierwszy post: 28 stycznia 2010

• Wysłany: czw, 28 stycznia 2010 o godz. 18:56
  • Temat postu: Odp: to bardzo drogi w wykonaniu projekt

no drogi drogi, ale jak się chce spełnić marzenia to kasa nie gra roli - co najwyżej jej brak

karolina_w2 karolina_w2
  • Skąd?: Bolesławowo
  • Pierwszy post: 17 października 2014

• Wysłany: pon, 15 czerwca 2015 o godz. 23:48
  • Temat postu: Odp: dość kosztowny w wykonaniu...Wystarczy zerknąć na połać dachu i wszystko jasne:)

ja mam dach dwuspadowy z kalenicami prostopadłymi do siebie (trzeba było wprowadzić zmiani w związku z planem zagospodarowania) i dach wraz z kryciem blachodachówką wyniósł mnie około 50 tys. zł wraz z robocizną

Andriu Andriu
  • Skąd?: Kraków
  • Pierwszy post: 2 stycznia 2013

• Wysłany: śro, 20 listopada 2019 o godz. 16:01
  • Temat postu: Odp: dość kosztowny w wykonaniu...Wystarczy zerknąć na połać dachu i wszystko jasne:)

Na stronie https://www.mgprojekt.com.pl/ masz do wyboru sporo projektów domów,a nawet garaży!

Ceny realizacji każdego projektu są zróżnicowane,w zależności od zasobności portfela,czy zdolności kredytowej...

Zawsze warto zamówić bezpłatny katalog i przemysleć sprawę ;)

jagna733 jagna733
  • Skąd?: Koszalin
  • Pierwszy post: 13 grudnia 2017

• Wysłany: wto, 26 listopada 2019 o godz. 18:09

Mi udało się zaprojektować dom i wnętrza samemu, dzięki programowi archicad, który służy do projektowania graficznego. Jestem zadowolona z efektu, tutaj https://cgwisdom.pl/blog/revit-czy-archicad-jaki-program-wybrac-poradnik-tutorial.html jak was to zainteresowało polecam poczytać jaki program ggraficzny będzie lepszy do jakiego projektowania. Są przydatne wskazówki i tricki.