chmielu
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W jakim towrzystwie najlepiej ubezpieczyć budowę? Proszę o odpowiedzi osoby, które mogą się podzielić doświadczeniem w tej kwestii.
Pozdrawiam,
Bronek
|
| |
foos
- Skąd?:
- Pierwszy post: 10 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Najpierw to ja bym zweryfikował, czy kierownik naszej budowy posiada aktualne badania i jego uprawnienia budowlane nie wygasły. To tak dla naszego własnego bezpieczeństwa lepiej byłoby zrobić.
|
| |
Wojciech89
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 kwietnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
jeśli chodzi o ubezpieczenie to polecam Wam http://www.generalidirect.pl dobra oferta mają i warto do nich zajrzeć
ostatnio edytowany śro, 14 maja 2014 o godz. 14:01
|
| |
elvis
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 września 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jestem zdania,ze na pewno nie warto jest na tym oszczędzac. Takie ubezpieczenie to nie jest duży koszt a jednak daje Wam dużą ochronę. Nie bedę tutaj polecał konkretnego towarzystwa ubezpieczeniowego poniewaz oferty zmieniają się bardzo szybko. Warto jest jednak wybrać większe towarzystwo ubezpieczeniowe takie jak PZU czy AVIVA, WARTA.
Dobrze byłoby skontaktować się również z doradcą. Daję tutaj kontakt do doradcy internetowego: http://superpolisa.pl/ - powinien dobrać Wam odpowiednie ubezpieczenie.Na stronie znajduje się również porównywarka ubezpieczeń.
|
| |
morzii
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 lipca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Doradca w tej kwestii może być bardzo ważny..Tak po krótkim przemyśleniu można naprawdę się zastanowić czy by to takiego doradcy nie wybrać. On się może przydać i on naprawdę może być dobrym rozwiązaniem. Trzeba poszukać jakiegoś w okolicy i do niego pisać odpowiednią wiadomość.
|
| |
Tessa
- Skąd?:
- Pierwszy post: 2 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wystarczy podejśc do jakiejś mulitagencji np.CUK , oni mają polisy wielu ubezpieczycieli więc szybciej doradzą która się najlepiej kalkuluje.
|
| |
IzaR
- Skąd?: Trzebnica
- Pierwszy post: 22 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
My właśnie tam kupowaliśmy polisę. Nawet można sobie samemu w domu sprawdzić ile będzie wynosiło ubezpieczenie i gdzie sie najbardziej opłaca, bo jest pomocny kalkulator majątkowy na stronie cuk.
|
| |
rancisz
- Skąd?:
- Pierwszy post: 5 listopada 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja wybrałem ubezpieczenia kalisz i jestem zadowolony, fajne stawki mają jak dla mnie :) Chociaż mam nadzieje że nie będę musiał z tego ubezpieczenia korzystać:P
|
| |
Irmina
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 11 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
IzaR napisał(a):
My właśnie tam kupowaliśmy polisę. Nawet można sobie samemu w domu sprawdzić ile będzie wynosiło ubezpieczenie i gdzie sie najbardziej opłaca, bo jest pomocny kalkulator majątkowy na stronie cuk.
Właśnie z niego korzystaliśmy https://cuk.pl/dom_i_mieszkanie/kalkulator_majatkowy
|
| |