Modekor.pl
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 listopada 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W kwestii ciekawych i stylowych mebli do salonu to warto zerknąć także do nas gdzie znajdziecie ich szeroki wybór w niższej cenie,fachowa obsługa zawsze chętnie pomoze i doradzi na forum:)
|
| |
fantazja
- Skąd?:
- Pierwszy post: 4 września 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
W biznesie mogą wam się przydać te namiary na Meble BHP http://www.bakpol.pl/ do sztni lub magazynu.
Ja mam takie nawet u siebie w biurze. No i w domu (w garażu i pomieszczeniu gospodarczym)
|
| |
wodi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja polecam nowoczesne meble o wysokim połysku. Mają fajny design, prosty - aktualnie modny. Wszędzie piszą, że modny jest minimalizm, oszczędność zdobień, proste kształty, formy.
|
| |
SosnaRadosna
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 grudnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Badzo ciekawe są niektóre z podanych wyżej propozycji. Na moje nieszczęście, chwilowo nic nie zmieniam w umeblowaniu, ale może za jakiś czas skorzystam z podpowiedzi :)
|
| |
Elivria30
- Skąd?:
- Pierwszy post: 12 grudnia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A w sypialni jakie montowaliscie oświetlenie?np. takie lampy paulmann by spasowały?nie wiem czy lepsze są wiszące czy raczej takie sufitowe?
|
| |
wallander
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 stycznia 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A ja zdecydowanie postawiłbym na meble na wymiar, zwłaszcza w kuchni. To pozwala poszerzyć przestrzeń i czuć się bardziej komfortowo. Polecam stronę abcremont.pl , tam znajdziecie wiele dobrych propozycji.
|
| |
wodi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 16 października 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też nie znoszę chińszczyzny. Ostatnio znalazłem interesujące meble w nowoczesnym stylu. Czyli prostota, wysoki połysk. Produkuje je firma niemiecka w Polsce. Mają dość dobrze ceny. Dla zainteresowanych sklep z nowoczesnymi meblami

ostatnio edytowany pią, 6 lutego 2015 o godz. 11:10
|
| |
Roletka
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 października 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dla mnie liczy się jakość i wykonanie mebli. Nie jest ważna cena- meble muszą służyć przez lata, a nie rozlatywać się po kilku miesiącach. Ładne i nowoczesne rozwiązania można znaleźć tutaj: http://www.lepukka.pl/ Gwarantuję- te meble na pewno będą służyły przez lata.
|
| |
Mezoko_com
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 czerwca 2012
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Oprócz samych mebli warto pomyślec również o odpowiednim oświetleniu,a akurat tutaj możmey pomćo i doradzić gdyż tym zajmujemy się na co dzień,zapraszamy na Mezoko.com
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja szukam jakiejś ciekawej, stojącej lampy do salonu. Takiej, które daje delikatne, przytłumione światło.
|
| |