Ramzes
- Skąd?: Ostrężnica
- Pierwszy post: 20 sierpnia 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
A jak wam się podobają takie parapety ceramiczne. Jak dla mnie to jest to naprawdę dobra opcja, zarówno pod względem jakości wykonania, jak i efektu stylistycznego. Sprawdźcie sami.
|
| |
Kamilooo
- Skąd?: Dębica
- Pierwszy post: 18 sierpnia 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Parapet ma być przedewszystkim stabilby, żeby ebz żadnej obawy położyć na nim kwiatka. Do tego fajnie też jak jest ładny :D Właśnie obie cechy łączą parpety RES DOM: http://res-dom.pl, żonka mega zadowolona z wyboru,
|
| |
dwidera
- Skąd?: Leszno
- Pierwszy post: 24 lipca 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
ostatnio edytowany wto, 24 lipca 2018 o godz. 09:18
|
| |
kena
- Skąd?:
- Pierwszy post: 9 stycznia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
kingaku
- Skąd?:
- Pierwszy post: 25 kwietnia 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Też mi się wydaje że takie http://ubg21.com/parapety-z-piaskowca-eleganckie-i-funkcjonalne/ z piaskowca będą o wiele lepsze. Okazuje sie że piaskowiec świetnie się na parapety wewnętrzne nadaje chociaż był dotąd kojarzony głównie z wykończeniem na zewnątrz budynków. To bardzo trwały i piękny materiał, kazdy to mi chyba przyzna.
|
| |
elwirdom
- Skąd?:
- Pierwszy post: 24 lipca 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Faktycznie na zewnątrz na lata są kamienne. Podobnie jak poprzednik skorzystałam z usług Gepetto ( parapety i schody ) i do węwnątrz tylko drewno :)
|
| |
elwirdom
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Faktycznie na zewnątrz na lata są kamienne. Podobnie jak poprzednik skorzystałam z usług Gepetto ( parapety i schody ) i do węwnątrz tylko drewno :)
|
| |
elwirdom
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
elwirdom
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |
elwirdom
- Skąd?:
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
|
| |