michu66
- Skąd?: Piaseczno
- Pierwszy post: 19 czerwca 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Kupowanie przez internet wiąże się z pewnym ryzykiem. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by przy kurierze otworzyć przesyłkę i sprawdzić zawartość. Oczywiście towar musimy przyjąć lecz w przypadku uszkodzenia zawartości spisujemy protokół uszkodzenia co daje nam podstawę do roszczeń gwarancyjnych czy to od firmy kurierskiej czy też od sprzedawcy. Ja często kupuję przez internet i nigdy się nie zawidłem. Ostatnio właśnie armaturę w sklepie www.krainalazienki.pl i wszystko dojechało całe.
Pozdrawiam Piotr
|
| |
maximum
- Skąd?:
- Pierwszy post: 14 stycznia 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja ostatnio ciągle robię zakupy w internecie. Nie mam czasu na chodzenie po sklepach.
|
| |
Irmina
- Skąd?: Wrocław
- Pierwszy post: 11 listopada 2013
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja też :) Poza tym takie zakupy się opłacają.Jak kupiliśmy obrączki przez internet w aparcie to skorzystaliśmy z 30 % rabatu.
|
| |
edwardtorun
- Skąd?: Toruń
- Pierwszy post: 11 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Chyba taki najbardziej znany jest Świat Łazienek, fajne mają tam akcesoria, ale meble też, zależy tylko jaki producent.
|
| |
ewelina546
- Skąd?:
- Pierwszy post: 31 marca 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Bardzo dobre ceny, darmową dostawe i szybka realizację zamówień mają w sklepie http://zamowmeble.pl/ - można tam kupic meble do kuchni, łazienki, przedpokoju czy pokoju a przy okazji poczytac interesujące wpisy tematyczne na ich blogu.
|
| |
TomekW
- Skąd?:
- Pierwszy post: 18 lutego 2014
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
też często robię zakupy online
|
| |
Alluxled_pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 14 listopada 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Witam Wszytskich na forum. Jeżeli chodzi o zakupy w sklepach internetowych, to ja również jestem ich zwolennikiem ponieważ mają bardzo wiele zalet, wszystko kupimy tuitaj taniej i mamy szeroki wybór, to dotyczy także artykułow do wyposażenia naszego domu.
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dziś kupowanie w sieci jest naprawdę popularne, ja również z tej opcji korzystam. Oczywiście produkty żywnościowe dla mnie, żony czy naszych kociaków kupujemy w marketach, ale wyposażenia czy rzeczy w różnych sklepach online. Wybór jest większy i często ceny znacznie niższe. Tak samo w sieci mamy nasz ulubiony sklep dla zwierzaków, Max&Mrau https://www.maxandmrau.pl/pol_m_kot_dbanie-o-zdrowie-kota_preparaty-uspokajajace-dla-kota-858.html
|
| |
radekrak
- Skąd?: Poznań
- Pierwszy post: 8 grudnia 2017
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Dziś kupowanie w sieci jest naprawdę popularne, ja również z tej opcji korzystam. Oczywiście produkty żywnościowe dla mnie, żony czy naszych kociaków kupujemy w marketach, ale wyposażenia czy rzeczy w różnych sklepach online. Wybór jest większy i często ceny znacznie niższe. Tak samo w sieci mamy nasz ulubiony sklep dla zwierzaków, Max&Mrau https://www.maxandmrau.pl/pol_m_kot_dbanie-o-zdrowie-kota_preparaty-uspokajajace-dla-kota-858.html w którym kupujemy nawet karmy specjalistyczne czy sprej relaksujący.
|
| |
Stelle.pl
- Skąd?: Warszawa
- Pierwszy post: 30 maja 2018
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Akurat jeżeli chodzi o zakupy w sklepach internetowych to także polecam i to z wielu wzgledów. Jest taniej, ale oszczędzamy również czas oraz nerwy. Jeżeli szukacie sprawdzonego i godnego uwagi sklepu to zaparszamy na Stelle.pl
|
| |