Karrosa
- Skąd?: Kraków
- Pierwszy post: 5 września 2015
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Swoje dwa zbiorniki na wodę kupiłam na https://www.amargo.pl/pl. Kupiłam od razu dwa, ponieważ mam ogromny ogród i nie opłaca się podlewać kwiatów i krzewów wodą kranową.. gdybym podlewała taką wodą zbanrkutowałabym zwłaszcza w takie upały jakie są przeważnie w lipcu i sierpniu. Przejrzyjcie sobie ofertę.
|
| |
Kamil26
- Skąd?:
- Pierwszy post: 11 października 2016
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Doradzicie mi jaki kupić zbiornik na wodę deszczową? Interesują mnie tylko pojemniki o dużej pojemności, bo mam bardzo duży ogród i ogromną ilość roślin do podlania i nie chce wydawać pieniędzy na wodę. Kilka osób na innym forum polecało ofertę zbiornik na wodę deszczową podziemny
. Jak myślicie warto kupować ich produkty? Jeśli tak, to jaki konkretnie zbiornik o jakiej pojemności?
ostatnio edytowany czw, 18 kwietnia 2019 o godz. 01:16
|
| |
Remi3
- Skąd?:
- Pierwszy post: 28 kwietnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Jeśli chcesz duży pojemnik, to tylko podziemny. One zazwyczaj zaczynają się od ok. 2000 litrów. Kliknij tutaj, a znajdziesz sporo informacji na temat wyboru zbiornika na wodę deszczową.
|
| |
michał123
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 sierpnia 2019
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Ja osobiście posiadam już zbiornik na deszczówkę, ale obecie zastanawiam się również nad innym rozwiązaniem. Czytając niedawno o budownictwie hydrotechnicznym zainteresowała mnie tematyka ogrodów deszczowych. Takie miejsce, to znakomita forma oszczędności wód gruntowych, a przy okazji dobrze zorganizowana i zadbana okolica wokół domu.
|
| |
luigi
- Skąd?:
- Pierwszy post: 19 lutego 2020
wyślij wiadomość
zaproś do znajomych
|
Wydaje mi się, że dwa zbiorniki lepiej kupić od razu. Mamy spokój :)
|
| |